Flottrace

Ja som jag sa var jag, grannen och en tjej till iväg på det årliga flottracet i lördags. Nollor ska nollas, även på universitetet. Så de hade fått bygga flottar att tävla med runt Storsjön. Inte heller i år blev någon uppäten av det fruktade Storsjöodjuret (som enligt ett filmklipp på Aftonbladet mest ser ut som en spermie som simmar omkring i slime). Men det lär ha varit rysligt kallt i vattnet. Det är det nämligen jämt. Så influensaepedimin lär ju slå skolan med häpnad de närmsta veckorna. 

Efter en parad ner till hamnen från skolan, vi väntade såklart redan i hamnen dök de äntligen upp sjukt sent. Men det var det värt! Vi tror det här är skolans maskot, antagligen ska det föreställa Storsjöodjuret. Tack gud fr att det där inte är jag!

 

Det fanns en stackare som försökte styra upp det hela, det gick väl sådär. MEn det blev en organiserad start och de kom iväg. Vissa bättre än andra.


Bygg till exempel, som fick en överlägsen ledning redan från början, och vann lika överlägset. Men vad kan man annat förvänta sig av de som läser bygg på universitetsnivå, de borde ju kunna få ihop en hållbar flotte tycker man ju. 






För vissa gick det dock sämre, dessa tippade strax efter att de lämnat stranden och slösade värdefull tid på att komma på igen. De löste det hela genom att helt enkelt vända flotten upp och ner. Då funkade det. Men de var så långt efter att de beslutade sig för att istället stanna kvar vid mål och försöka förstöra för de andra. Det är ju också en teknik.



För att göra det hela lite roligare (beroende på vad man ser som roligt) hade några ställt sg på gångbron beväpnade med ägg och vattenballonger.... Mysigt värre...



Sjuksköterskorna hade nog sötaste flotten, men blev tyvärr diskade..


Sociomerna (HEJA HEJA HEJA) hade en intressant paddlingsteknik. Såg rätt kallt ut. Tyvärr blev deras flotte bogserad i land av räddningsbåten av outforskad anledning. De själva fick gå.. Synd, men vi tar dem nästa år!


Ja racet gick ganska fort, iaf för byggkillarna. De hade en bra stund på sig att vänta in de andra, spruta lite öl och skumpa tror jag någon hade. Det var iaf en ganska intressant upplevelse med ganska mycket publik. Men jag var rätt nöjd med att slippa paddla och bara kolla på. 

Det var väl ungefär allt om det. 

Ciao  


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hehe byggkillarna såg ju både muskulösa och snygga ut :P

2009-09-23 @ 18:19:11
Postat av: Emma

Du anar inte hur mycket vi såg den dagen =)...

2009-09-23 @ 18:24:29
URL: http://tilii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0