Gonatt eller nåt

Jag borde verkligen sova. MEn vet inte varför jag inte bara lägger mig i sängen. Har varit trött i timmar. Jag vill nog helt enkelt inte att helgen ska ta slut så jag mpste börja med uppsatsen igen. Men jag måste, och nu vill jag bara bli klar. Sen ALDRIG mer uppsats typ. Wihi.. Dessutom ska jag ju till Indien. Mycket roligare än att skriva uppsats hoppas jag..

Mycket rolig stripp med Nemi..


Men först måste jag bli klar med det här.. Och försöka städa lite, och försöka komma ut lite mer. Verkar luta åt att jag får börja promenera. Fast jag hatar promenader, de är så förbannat tråkiga. Jag har dessutom en tendens att bli ganska grinig av promenader. Måste vara nån defekt hos mig.. Men jag måste ut. Annars blir jag tokig..

Nej nu ska jag sova..

Ciao

Lite julpynt och annat dravel

Vilka mysiga dagar jag haft egentligen. Hemma hos mamma slappnar man av verkar det som. Känner min nästan som en ny människa. Har hjälpt mamma idag med lite julpyssel. Inte för att jag har gjort många knop egentligen men lite iaf. Putsade lite fönster och hängde upp julgardiner. Blev riktigt fint faktiskt! Jag älskar ett par av mammas julgardiner, de som jag satte upp idag. De är så himla fina! Hon brukade ha dem i vardagsrummet förr men nu sitter de på övervåningen. Men de hon har nere är också väldigt fina. Med jättesöta tomtar på. Det här fick nästan mig att bli sugen på att pynta min lägenhet. Men har inga grejer till det. Men jag är ju ändå inte i Östersund över jul så det spelar väl ingen roll. Däremot ska jag städa när jag kommer hem.

Jag har funderat över en sak som är bra konstigt med människor. Eller ja det finns en massa saker som är konstigt med människor. Men det är det här med att må bra. Det är nästan lite olagligt. Vi tillåter inte riktigt oss själva att må bra. Man mår bra av träning och att äta rätt. Men man gör det inte för man tycker det tar för mycket tid. Eller man har inte ork. Men det sjuka är ju att när man gör det mår man bättre och den där timmen extra man lägger på det gr att man får kvalité på de andra timmarna istället för bara kvantité. Det är ju egentligen värt det. Men det är man liksom för dum för att förstå. Dessutom tjänar an på det i sinnesro. MAn slipper alla de där känslorn av skuld och skam som kommer med att äta fel och inte röra på sig. Dessutom är man frisk längre. Man är en idiot helt enkelt.

Nej nu ska jag läsa igenom Lindas uppsats. Får skriva mer sen.

Ciao

Lite Idol, lite nålar, lite spikmatta

Har haft en riktigt bra dag. Men den blev inte riktigt som jag tänkt mig. Fast det blir ju livet sällan. Tänkte sova ut men slog aldrig av telefonen, så Catta väckte mig. Hon hade varit hos frissan som har flyttat precis vid mig och hade några timmar att slå ihjäl innan jobbet började. Och det fick hon så gärna. Så vi snackade en massa skit, var en sväng på Gluggen (godast godis i världen) och bara hängde. Så fick köra lite bil också. Körde henne på jobbet bland annat. Jag älskar att köra bil!!

Sen pratade jag med Madde, försökte fixa mitt visum men det blev fel plus att jag verkligen inte fattar en grej jag måste skriva in. Hur ska jag kunna uppge någon adress om jag inte har någon referens dit jag ska? Måste kolla det med läraren igen.  Sen drog jag och Madde fram på byn och hipp som happ hade jag tagit den jäkla grissprutan. Förlåt Linda det var inte riktigt meningen. Men nu är den tagen iaf. Så en grej till på checklistan avklarad. Jag tror de senaste månaderna nästan botat min nålrädsla faktiskt. Men 7 sprutor sedan slutet på september är ju rätt mycket. Madde däremot mådde inte alls något vidare. Stackars liten. Jag vet hur det känns attt vara sjukt nålrädd.

Catta, Madde och Alex kom förbi senare på kvällen efter middag. Familjen bjöd på tacos idag. Mycket smakligt! Vi såg Idol. Rätt person åkte, men det här är verkligen första året som jag har svårt att veta vem jag tycker bäst om. För alla är så jäkla bra! Men Erik är ju iofs en klass för sig! Ge den killen ett bra rockband, om han inte kan skriva själv får nån hjälpa honom skriva ihop ett gäng bra låtar i rockgenren (läs 80-tal eller liknande) och sätt honom som förband till vilket stort rockband som helst. Sen är det klappat och klart.  Och Bagge var tillbaka, älskar Bagge! Skönt att han äntligen är frisk!

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Är mest bara seg. Märks att man varit stressad som fan ett tag. Känns nästan som att jag tänder av. Provade att ligga på en spikmatta igår. Det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Det var faktiskt riktigt skönt. Ska nog göra det ikväll igen. Jag tror jag vill ha en egen. Fast jag har rätt ont i ryggen idag med. Men även om jag har det kanske placeboeffekten sätter in om jag ligger på den ett par gånger till. Men tänk att man kan ligga på alla de där piggarna och tycka att det är ganska skönt. Dessutom att de inte går igenom huden. Det tycker jag är konstigt.

Det är väl ungefär det jag hunnat med idag. Och är sjukt trött redan. Kanske skulle satsa på en tidig kväll. Haha!

Nej ska sluta skriva iaf.

Ciao

Myspysdag med Madde

Har haft en ganska mysig dag. Blev upp ganska tidigt för att ta ett tåg till Ånge. Sprang på farfar som bjöd på gott fika på Konsum. Mums!! Farmor var tydligen i Uppsala hos min kusin. Sedan mötte Madde upp mig och väntade på mig hos tandläkaren. Gick rätt bra där idag faktiskt. Inte perfekt men rätt bra.

Sedan har jag mest hängt hos Madde, glott på film, haft pickiskrig och slöat. Sååå skönt. Vi kan typ umgås i flera timmar utan att behöva prata. Men idag snackade vi en del. Men jag är lite för slutkörd för att ha massor att säga. Behöver verkligen de här dagarna och bara umgås och skita i upsatsen. Tänker ta nya tag när jag åker tillbaka till Östersund igen. Har ju lite fler veckor på mig nu. Och det tänker jag utnyttja. Men det var skitkul att träffa Madde igen eftersom hon varit utomlands i en månad. OCh det är skönt när man bara kan vara, inte behöva göra nåt. Bara vara sig själv och fjanta sig. Vi rev nästan Leffes vardagsrumsbord under ett mycket intensivt pickiskrig haha. Förlåt Leif!

Nu är jag helt slut och har Linda på tråden. Inte för att hon säger så mycket, hon läser igenom det sista på sin uppsats nu. Men det gör inget för då hinner jag ju blogga. Inte för att jag har så mycket att säga idag heller.

Appropå ingenting så var jag och Bubba och kollade på parfymer innan Nanna dök upp igår och jag insåg hur mycket jag saknar min favoritparfym som är slut. =(.. Skulle verkligen vilja köpa en ny. Och den luktar så otroligt gott! Det är Esteé Lauders Pleasures Exotic. Den älskar jag. Bara ett tips sådär haha..

Nä nu ska jag göra nåt annat.

Ciao

New Moon, Sushi och en massa annat

Idag blev en riktigt bra dag. Var på skolan och fixade en del papper och liknande. Så nu är det mesta klart för inskickning. Ska bara fylla i visumansökningen för det har jag inte kunnat göra idag. Var dessutom och fixade kort för visumet. Blev betydligt finare än passkortet men ändå inte särskilt bra. Men är rätt nöjd iaf. Och fort gick det, jag tror det tog 10 minuter från att jag klev in tills att jag hade korten i handen och hade betalat. Det är bra service! Dessutom var tjejen otroligt trevlig! Såna gillar jag.. Sprang en hel del andra ärenden också. 

Var och köpte ett nytt puder också, fick bli ett billigt skit från H&M bara så jag har nåt iaf. hade ju lite otur för ett tag sedan och det sista krashade i golvet. Skulle fan behöva uppdatera hela sminkväskan men det får vänta. Kontot är inte direkt fett just nu med visumbetalning osv. Bara korten idag gick på nästan 200 kr. Lite väl dyrt kan jag tycka, men men man måste ju.

Sedan var jag in på The phone house och kollade på telefoner. Min har nämligen fått för sig att den är en discolampa. Knappen för knapplås för mp3;n glappar så den jäkla telefonen låser sig själv och varje gång blinkar den. Så otroligt irriterande. Är ju fan så man får epilepsi av skiten. Den är verkligen på väg att balla ur totalt. MEn men det löser sig nog. Ska ju till Indien och där lär jag ju inte vara i ett jättestort behov av en.

Mötte upp Bubba på stan, medan vi väntade på Nanna och han shoppade loss lite. Alltid lika kul att leta kläder åt killar! han fick dessutom tag på en sjukt snygg keps. Jag är fan lite sotis, men jag ser ut som en idiot i alla former av huvudbonad. Kvällen avslutades med bio, vi såg Twiligth New Moon. Den var riktigt bra faktiskt. Lite seg kan jag tänka mig för de som inte läst böckerna. Och Taylor Lautner är otroligt snygg! Betydligt bättre än Pattison. Han lever inte riktigt upp till rollen, men nästan. Synd bara att de hade gjort fel i en del scener, det är lika störigt varenda gång. Men det var inte allt för många fel. Så over all är jag väldigt nöjd. Och längtar redan till nästa film. Men helst går jag nog på bio någon annan stans än i Östersund. Deras biograf är inget vidare. Iofs var stolarna mer bekväma i den här salongen men det är för trångt för benen.

kvällen avslutades på Sammurai där vi käkade sushi, eller ja Bubba föredrog friterade räkor så han fick äta det. Och Nannagullet bjöd, inte för att jag vet varför.  Tack tack tack tack tack. Jag ska bjuda tillbaka senare. Mums jag är helt galen i sushi! Skulle nästan kunna äta det jämt! ästan iaf..

Nej frågan är om man skulle plugga lite innan man ska sova. Imorgon bär det av till Ånge och tandläkaren. Verkar bli kvar där några dar. Tänkte ta en välbehövlig pluggpaus på riktigt och sedan ta nya tag nästa vecka.

Ciao


Taskigt med pengar? Pengaslav?

Jaha det går lika dåligt idag också att plugga. Snacka om att ha tappat motivationen. Men den ska komma tillbaka! Linda hjälpte mig att sätta ett slutdatum idag så jag har ett mål som jag kan stressa över. Det brukar funka. Hon fick ett datum av mig också. Så det här kommer nog bli bra!

Det har de senaste veckorna gått en ganska intressant debatt i mitt kompisgäng som nog egentligen grundar sig ganska hårt i den ekonomiska kris de flesta av mina polare sitter i. För som student och arbetslös är man ju inte direkt tät. Så ett stående skämt har ju alltid varit att man borde gifta sig rikt. Men tydligen finns det andra vägar runt det där, ja för de som inte vill gifta sig alltså. Tydligen finns det någ som kallas pengaslavar, och jag vet ämnet har bloggats om förut, men jag hade aldrig stött på det frrän för npgra veckor sedan. Och det fick hela mitt kompisgäng att bubbla av diskussioner. Vissa tyckte det var äckligt och sjukt, andra tyckte det var fan en perfekt deal. Men egentligen varför inte? Vill nån ge mig pengar så gör det! Vem behöver inte förgylla vardagen med en massa guldkanter? Och om han vill varför skulle det då vara fel? Tekniskt sett utnyttjar man ju varandra. Han vill bli dominerad och dyrka någon, hon vill ha pengar och presenter. Om båda är med på det så varför inte? Även om det kanske är lite ovanligt. Nej jag säger bara att vill någon vara min slav så kör på! Haha! Jag skulle inte säga nej!

Hmm vad har mer hänt? Jo sova är tydligen något jag inte tillåts göra. Slår jag av telefonen så knackar någon på, knackar de inte på så ringer nån eller sms:ar. Och det är så typiskt, det slår aldrig fel, de ringer alltid en halvtimme innan klockan ska ringa. Helt otroligt vilken tajming. Eller så är det den enda dan på en vecka då du inte ställt klockan för att få sova ut. Hur lyckas folk varje gång med sånt? Inte för att jag är sur egentligen men det är faschinerande.


Nej nu ska jag mobba Nanna lite och sen försöka plugga igen..

Ciao


Ska jag köpa en strap-on och hjälpa dig öva?

Herregud jag får ingenting gjort! Alls! Eller ja lite kaske men inte alls tillräckligt. Får försöka ta nya tag imorgon igen för jag vill verkligen bli klar med skiten nu! Men det ser helt klart ljusare ut än det gjorde för en vecka sedan. Men det är ändå inte tillräckligt.

Fan undra om John Blund åkte vilse när han skulle besöka mig eller om han tror att jag bor i en annan tidszon. För jag sov typ hela dan och ja nu är klockan sex på morgonen och jag är knappt trött. Inte så smart. Speciellt då jag ska iväg och vaccinera mig imorgon mot den där konstiga grisinfluensan. Tydligen anser min skolsköterska att det är jätteviktigt! Men att vaccinera sig mot rabies inför Indien var inte alls lika viktigt. Hmm?? Bara jag som tycker det är konstigt? Oavsett vilket så ska jag och Linda pallra oss iväg imorgon. Om vi kommer iväg då vi inte får sova.


Appropå Indien försökte jag se en indisk film inatt, den var verkligen INTE bra. Jisses vilken skit. Saawariya hette den. Jag gav upp efter halva. Det hände ingenting över huvud taget! Däremot längtar jag till onsdag då jag och Nanna ska se New Moon. Egentligen är jag emot filmer baserade på bra böcker men man måste ju se dem. Och den första filmen växte verkligen på mig när jag sett den några gånger. Men Robert Pattinson är ingen höjdare, och det är fortfarande lite som att se två personer med Asbergers bli kära. Kanske har de rättat till det i den här filmen.

Jag kan fan inte fatta att jag faktiskt bokade den där dejten i Stockholm. Fan jag är skitnervös. Och varför skriver jag det här, ja det får jag fundera på senare. Men jag kommer antagligen ha mina nerver utanför kroppen då. Fast det har jag ju nästan jämt. Samtidigt vill jag göra det, och Nanna skulle antagligen tvinga mig om jag försökte backa ur. Haha. Det är hennes kommentar som jag använde som rubrik var bara så djävla rolig! Och jag tackade nej till erbjudandet, haha.

Appropå nerver gick det upp för mig igår hur pass allvarligt det där med Indien faktiskt är. Jag höll på att få panik på riktigt. Men jag tryckte bort det. Jag har inte tid att få panik över det nu. Men jag insåg verkligen vidden av att vara i Indien i 15 veckor med en massa folk jag inte känner. Hjälp! Och sova på en madrass på golvet, och vara jättelångt hemifrån, och alldeles ensam. Det skrämde nästan slag på mig helt! Men har som sagt inte tid att bli vettskrämd. Så jag lyckades trycka bort det.

Slutligen gav Johanna mig ett så jäkla roligt klipp igår med Thomas Järvheden där han förklarar varför basister är de sämsta i ett band. Jag skrattade så jag grät. Ni får läsa in vad ni vill i det uttalandet.

Nej nu ska jag försöka sova.

Ciao

Babbel i natten

Idag fick jag verkligen ingenting gjort. Vissa dagar är väl helt enkelt så. Linda å andra sidan var det en jäkla fart på. Det är verkligen helt sjukt. När det går dåligt för mig går det bra för henne och vise versa. Det är helt galet. och just nu får det inte gå dåligt för någon av oss. För vi ligger efter, rejält. Men motivationen var inte på topp idag. Nya tag imorgon istället. Men fan det känns inte ljust det här. Känns som att jag är överhopad av arbete och knappt vet vart jag ska börja ta tag i det. Även fast jag vet att det går framåt så känns det lite som att jag inte kommer någonstans alls.

Fan det här känns inte bra. Inte bra alls. Dessutom gick det upp för mig idag att jag ska fan till Indien, jag ska vara borta jättelänge, helt själv. Det var bra nära att paniken slog till ordentligt där. Men lyckades kväva den. Panikläge över det just nu är inte hlet smart. Så istället kommer jag nog att få bli klubbad i huvudet av det lite senare. Vilket kanske inte heller är bra. 


In med ett litet musiktips i natten också Foo Figthers - Wheels. Riktigt mysig låt!




Och för att göra det hela ännu lite värre har jag helt plötsligt satt mig själv i en helt galen situation. Nu har galenskapen slagit till igen och jag börjar göra en massa grejer jag egentligen är för feg för att göra. Samtidigt är jag alldeles för uttråkad eller något för att inte göra det. Men det leder mest bara till en massa ångest och trassliga nerver. Det är kul, för det är något jag velat göra länge. Samtidigt är det scary as hell  och jag vill bara backa ur. För min rubbade hjärna säger att herregud hur ska du klara av det där? Det duger du inte till! Du kommer aldrig klara det! Eller ja nåt sånt sitter den och maler. Men det är väl bara dåligt självförtroende som snackar en massa dynga.  Det blir säkert skitbra. Hoppas jag iaf. Men jag är nervös som fan iaf, fast det är någon vecka kvar innan det ens är aktuellt.

Nej nu ska nog jag sova så jag får något gjort imorgon.

Ciao

Heja heja heja oss!

Usch vad trött jag är.. Hela dagarna är fyllda med den där jäkla uppsatsen och när vi ger oss är hjärnan deg. Men men så är det väl. Ska bli skönt när det här är över. Men nu går det iaf framåt med stormsteg. Det är skönt. Och den här veckan ska jag försöka ta någon dag ledigt och göra något annat. Bland annat måste jag till Ånge en sväng till tandläkaren och på onsdag ska jag och Nanna på bio. Så det blir nog skoj!

Hmm mycket annat har inte hänt, har mest suttit och pluggat som en dåre hela helgen. Men känns bra, känner mig inte sönderstressad så det gör inget att jag liksom kör på hårt. Det är snarare det att jag är bara lite småless men inte allvarligt. Vill bara bli klar nu så jag kan pilla naveln i någon vecka, men tänker inte stressa sönder mig själv och känner inte att jag är på väg att göra det heller. Känns nästan som att jag är på väg att bli mig själv igen. Det är skönt.

Nu sitter jag ganska bekvämt i Lindas soffa och håller på att somna. Hon blir nog inte så glad på sin hejarklack om den somnar så får försöka göra ett ryck. Har fastnat för en ny låt igen, Stone Sours- Zzyzx Rd. De är verkligen jättemysig. Så den nöter jag just nu.


Nej nu ska jag göra ett litet ryck..

Ciao

Även misslyckad kladdkaka smakar gott

När livet suger kan man göra en hel del saker för att muntra upp sig själv. Det har jag försökt göra idag och det har haft varierande resultat. Jag bakade en kladdkaka med extra choklad i, misslyckades kapitalt, kladdig blev den, och lite bränd. Smakade ändå underbart gott och bjöd in Nanna som halvt åt ihjäl sig. Trevligt sällskap och choklad, kan det bli bättre? Nej.

Pratat massor i telefon med stöttande underbara vänner. Det kan aldrig gå fel! Och det gjorde det inte heller. Sket dessutom i pluggandet mestadels av tiden men fick lite gjort iaf. Så det kändes ännu bättre. Sov ut ordentligt också för en hel helg med Linda och mer plugg så nu är jag mer än redo.

Spela bra musik, som Dax Johnsson - Rain. Mmm klassisk musik när den är som bäst! Men ska nog hotta pp det hela med ett tips från A-listan.se om att bota höstdepressionen. "Stäng dörren - vart du än är- vrid upp MC Hammers "U CAn't Touch This" i ipodhörlurarna och peka på naveln varje gång refrängen går igång". Det funkade verkligen igår och är nog det roligaste tips jag fått på länge även om jag hellre dansar än pekar på naveln. Jag och Linda älskade det! Just därför ska ni nu få hjälp att bota deppet! 



Sedan avsöutar vi det hela med lite Glee Club på Tv4 så blev dagen ganska bra ändå. Trots att världen är fylld med idioter, uppsatsen gått åt skogen och bankkontot ekar tomt och man får blinka med puppyeyesen.

Ciao

Liten paus

Haha vilken rolig kommentar min far hade lämnat. Sanningssägaren nummer ett, vilket är jobbigt ibland men uppskattat emellanåt. Fast jag älskar dig med! Men han utelämnade en liten detalj, att han senast i söndags tyckte jag borde ta lite ledigt. Nu blev det inte så men jag försöker flika in några små stunder under dagen med annat än bara uppsats. Det räddar upp motivationen. Och när jag ändå sitter kedjad vid datorn kan jag ju vara inloggad lite överallt så jag kan kika in när jag ledsnar på uppsatsen. Och jag har faktiskt fått mycket gjort de senaste dagarna och börjar se den jäkeln växa fram ganska bra nu. Just nu sitter jag och skriver in en massa information om effektiv institutionsbehandling av ungdomar.  Går helt ok. Men man behöver en och annan paus.

Och pappa jag sa inte att du skulle köpa en ny telefon till mig, jag satt bara och drömde lite ok! Men pajar telefonen helt får jag nog försöka lösa det på nåt smart sätt. Sen får vi väl se hur det går med min backup-plan som just nu trilskas som fan. Få kanske hitta en ny backup. Eller som Johanna skulle säga, jag vill ju bara ha lite romantik! Undra om hon egentligen menar dyra presenter?   

Var och hämtade ut mitt pass idag. Kortet var inte lika fult i passet som det såg ut på den där skärmen. Sen orka bry sig ocm det ser lite rubbat ut, då passar det ju verkligen mig. Namnteckningen blev väl egentligen mest pinsam. Snacka om sned! Jaja sånt som händer. Den ser iaf ändå olika ut varenda gång. Fick nästan lite panik när jag skulle dit, läste igenom SMS:et om att jag kunde hämta ut det en gång till på vägen dit och insåg att det skulle hämtas senast igår! HJÄLP! Visade sig att det bara var ett trick för att skynda på folk. Passet ligger kvar där i 3 månader och de skickar påminnelse. Så paniken var helt onödig. Lika så alla underbara bortförklaringar man tänker ut för att få dem att gå med på att det är lugnt att man är sen. Hahaha. Så nu ligger det i väskan och väntar på att få användas. Yey!

Hmm nej tillbaka till uppsatsen igen. Om jag är riktigt duktig nu i nån timme kanske jag kan gå hem lite tidigare än jag tänkt och ändå vara nöjd!

Ciao




Är det bara mina nysar som luktar illa?

Den rubrikan kan ni ju fundera på. Dock inte min sjuka hjärna som uttalat sig denna gång.

Måste ju säga att man är lite glad idag. Ja inte för att nåt speciellt hänt egentligen men man får vara glad för det lilla. Bloggen har haft besöksrekord den sista tiden. Och har ingen aning om varför. Men det är kul! Synd bara att det inte ramlar in några kommentarer. Okej okej, 23 pers är kanske inte mycket egentligen, men för mig är det..

I övrigt tror jag min korsrygg fått frispel. Det andra kalalr magkänsla sitter i korsryggen på mig tydligen, men den här veckan börjar jag undra om den kanske är överbelastad eller något av allt kånkande på böcker för den ger helskumma utslag. Tycker att allt är lugnt och mañana mañana när den borde ha panik och tvärt om. Helskumt. Kanske borde ge den lite semester. Idag hånlog den också och var helnöjd med situationen då den snarare borde gett utslag för otroligt patetiskt och sluta för fan Emma. Helt klart nåt som är fel.

Hmm har egentligen inget att babbla om. Eller jo, till alla er som gillar köttfärsbiffar. Prova INTE att byta ut getosten mot Mozzarella. Otroligt smaklöst. Tack och lov har jag ju ett lager med chili i alla dess former så jag räddade upp den trista kryddningen. Men nä, nästa gång blir det nog getost eller åtminstone nåt som smakar något.

Nä verkar luta mot att sova. Imorgon väntar ytterliggare en hel dags pluggande på skolan. Yuck. Men men, det börjar gå framåt, tror jag..

Ciao

Monsterbagen anfaller!

Jaha så har man käkat lunch, och idag fick det bli pasta med ost och skinksås. Hade lver sedan middagen igår och då mitt konto ekar tomt får man bara fint anpassa sig och ta med matlåda. Nu sitter jag ensam i ett grupprum och försöker plugga igen. Var inget vidare kul att måsta ta bort så himla mycket jag skrivit i uppsatsen bara för att det inte är relevant sedan jag ändrade idéen igen. Uscha. Det fick mig att tappa lusten igen.  Men men det ska nog reda upp sig i slutändan. Får bara ta mig själv i kragen och sätta igång. Nu har jag iaf en massa referenser. Jag kan använda mig av, vilket jag behövde. Plus att jag inte behövde börja om helt från början iaf. Så en hel del är kvar. Tack och lov! Sen får vi se om det här ens blir en bra uppsats i slutändan. Jag är rätt nöjd bara jag blir godkänd.


Fan alltså vi har såna mängder med böcker och grejer vi bär runt på nu att våra ryggar håller på att gå av helt och hållet! Lindas bokkasse är rena döden och väger säkert 30 kg. Minst. Jag försöke att bara ta med mig det jag ABSOLUT behöver. Men det är tugnt som fan iaf. Vi blir alldeles knäckta. Så vill någon ställa upp på att ge mig massage så är det bara att höra av sig. Vi hade tur idag, egentligen skulle vi sitta på tredje våningen men vi lyckades stjäla tillbaka grupprummet på andra våningen eftersom ingen tagit det efer 30 minuter. Det bra med det grupprummet är att det bitvis faktiskt är på markplan så man slipper bära väskorna upp för en massa trappor. Wiiii! Eller ja, ibland får vi bära men inte allt lika ofta och mycket som om vi suttit längst upp.

Lindas monsterbag, ser fin ut på ytan, rena döden att bära omkring på!


Nej är väl dags för mig att sätta igång igen..

Ciao

Walla Banjo

Jaha så sitter man på skolan igen då och ska fortsätta med uppsatsen. Hoppas det går bra idag. Vill helst komma riktigt långt så jag kan börja slappna av snart. Skulle behöva ta ett par dagars ledigt nämligen.

Sen är det ju inte bara uppsatsen som ska fixas. Måste iväg och hämta mitt pass, ansöka om visum och få iväg en del kvitton till CSN. För jag behöver verkligen få merkostnadslånet nu! Mitt konto ekar och skriker i ångest typ.

Igår fick jag ju ändra utseendet på bloggen lite också. Fan jag blir så sur. Att folk envisas med att använda Internet Explorer, jag fattar inte. Det är värdelöst. Så nu ser de isioderna iaf var man kommenterar, men alla de med Firefox går det inte. Helt sjukt. Ni får helt enkelt markera under inläggen så ni ser var ni ska klicka. Om jag inte tar och ändrar till någon helt rubbad färg så den syns både på svart och vitt. Kommer se helsjukt ut men vafan. Får köra på det kanske.

Nej dags att plugga. Idag nöter jag en helt sjuk låt av Steel Panter - Turn off the lights. Texten till den låten är helt rubbad men så kul.

Nej nu ska jag sätta fart.

Ciao

Riktigt vidrigt faktiskt.

Alltså det här var vad jag och Linda tittade på förut som man fan fortfarande mår lite illa över. Hur fan lyckas man? Riktigt nasty. Det är överlevnadsbart om man tittar utan ljud så jag varnar er. Och Catta, du ska inte titta alls! Du kommer kräkas! Det är så äckligt att det måste visas.


Borde egentligen leta ännu mer referenser till min uppsats, men nu är jag less. Funderar fan på om jag skulle ta och ge mig för idag. Fast jag har ju egetligen bara pluggat sen 13:00 efetrsom vi inte kom igång ordentligt tidigare. Men jag VILL inte mer just nu.. Så istället kan man ju fjanta på lite här.. Ögonen går typ i kors och jag vill mest hem och äta och slappa. Helst sova en stund också. Men ska hålla ut en stund till..

Nej tillbaka ner i kurslitteraturen.

Ciao


Plugg plugg plugg

http://www.tjuvlyssnat.se


Jaha så sitter jag ch Linda på skolan igen då och försöker göra ett ryck till med uppsatserna. Det gick bra hos handledaren idag, även om det innebär att jag fick ändra min uppsats IGEN. Men nu känns det bättre och som att jag har koll på vad fan jag håller på med. Sen får vi se om jag kan gå upp med den nu eller i januari. Det är inte spikat i sten än. Det visar sig nog senare i veckan. Jag ska iaf inte stressa ihjäl mig.

En lite mindre stressad Emma efter att handledaren lugnat ner henne. Varöfr pratar kjag om mig själv i tredje person?



Idag har vi inte fått så mycket gjort än. Istället har vi sett universums äckligaste klipp om en finne, mår fortfarande lite illa när jag tänker på det. Sen har vi kollat på lite bilder från Lindas resa till London samt klippet från när hennes kusin var med i Vem vill bli miljonär. Han är bra rolig Daniel faktiskt, skulle nog kunna slå sig fram som komiker om det skiter sig med universitetsutbildningen till civilingenjör. Vilket det nog inte lär göra. Och så har vi fått trogna vänner i tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se. Lite humor behöver man.

Så nu blir det en stunds aktivt pluggande hade vi tänkt, så tänkte ni skulle få se lite fula bilder på oss när vi är duktiga. Eller ja vad man nu ska kalla oss.

Linda sjunger och dansar för att släppa på spänningarna, vi har roligt emellanåt också.



Och fortfarande inget spår av Idioten, fan vad skäll ha ska få när jag får tag på honom. Börjar bli otroligt sur faktiskt. Men men jag kan inget göra mer än vänta ut honom. Men jag är så förbannat trött på Idioter, jag känner alldeles för många. Usch jag verkar vara en idiotmagnet.

Det här spelas i hölurarna, metal funkar bra som motivation. Ilska funkar bra som motivation. Idioter och Corroded är en bra kombo för mitt pluggande.

Linda ser inte alls glad ut över det här. Man får bunkra med goda mackor och Cola (då vi hatar kaffe men är i desperat behov av koffein) för att överleva. en students näringsintag.



Nej dags att göra någon nytta.

Ciao

Time for miracles?

Bryt ihop och kom igen, det är ungefär så mitt liv fungerar. Just nu har jag avslutat bryt ihop delen och är nog nästan redo att ta nya tag. Eller jag blir så illa tvungen. Imorgon har jag träff med handledaren angående min uppsats. Mycket pekar mot att jag kommer få gå upp med den i januari istället, för det går verkligen skitdåligt. Så igår hde jag ett mindre nervous breakdown där jag insåg hur illa ställt det kanske är med det hela. Så idag tog jag ledigt för jag vet ändå inte vad jag ska göra med skiten. Får se vad handledaren säger imorgon. Förhoppningsvis behöver jag inte börja om från början. Men det får vi se. Måste jag börja om eller hamnar i sitsen att jag får ett ton saker att göra kommer jag att ta leigt några dagar och sedan sätta igång på riktigt och gå upp med den i januari. Funkar de stora delarna av det jag har redan kommer jag plugga i veckan och se om jag behöver avanmäla uppsatsen på torsdag. Så just nu är inget säkert. Allt hänger på hur det går imorgon. Men jag ska inte ljuga om att det är jobbigt just nu.

Jag är inte den som lägger ner saker och gör dem senare. Jag är snarare typen som pressar mig själv till yttersta gränsen och får det gjort no matter what. Problemet är att jag sällan mår så bra efteråt. Visst jag är stolt över att jag fixat det men jag är slutködr, bränd efteråt. Och just nu kan jag inte bränna mig själv. För jag är redan så pass bränd att om jag eldar på lite till skiter sig Indien. Så jag måste säga stopp och tagga ner. Annars får jag dejta betongväggen igen. Och dit vill jag INTE tillbaka. Been there, done that. Det är fan inte roligt. Nej så nu ska jag försöka tagga ner ordentligt och se vart det leder. Så håll tummarna och önska mig lycka till, det kan verkligen behövas.

Lägger in en riktigt bra låt också. Adam Lambert är verkligen otrolig, sen att han är snygg som gud gör ju inte saken sämre. Synd bara att han är gay. Hade jag varit man hade jag varit gay och dejtat honom. Det är fan lite synd att han inte kunde vara lite bisexuell iaf. Haha.




Jaha vad har annars hänt? Pratade med pappa igår, vet inte riktigt om det var bra eller dåligt. Han är lite för bra på att ge en alla de där sanningarna man vet är bra att man får höra men som man inte vill höra när man mår kasst. Då vill man bara bli tröstad och att nån tycker synd om en. Efteråt däremot är de bra, när man tänker tillbaka har han nämligen alldeles för ofta rätt. Men jag var otroligt nära att slänga telefonen i väggen igår. Det enda som hindrade mig var att jag inte har råd att köpa en ny. Och utan min telefon skulle mitt liv bli otroligt värdelöst. Så jag sansade mig. Men det hade varit skönt. Och då hade jag kanske lyckats snacka till mig en ny telefon, den jag har nu håller ju som sagt redan på att ramla ihop totalt. Men men.. 

Pratade med J idag, ganska skumt att snacka med han när man inte är på topp. Jag brukar försöka dölja mina breakdowns för så många som möjligt i vanliga fall. Eller ja det gjorde jag väl nu också. På med masken, intala sig själv och andra att allt kommer lösa sig även fast man inte riktigt tror på det. Det gick väl sådär med mörkandet. Lite släpptes ut men masken satt rätt hårt ändå. Det är konstigt numer, masken rämnar mer och mer hela tiden. Allt fler märker när det är på väg utför. Känns konstigt att folk kollar en faktiskt. Samtidigt tyder det väl på att folk bryr sig. Jag har sjukt bra kompisar! Vete fan vad jag skulle göra utan dem?! Även om de ibland säer sanningar man helst inte vill höra haha. Men jag tar inte illa upp. Ibland behöver man fan en spark i röven.

Nej men gud vad en massa dravel det blev nu. Skulle iofs kunna fortsätta med bra mycket till men det är mitt i natten och jag ska upp tidigt imorgon. Och långa inlägg ska man undvika, vilket jag aldrig lyckas med haha.

Nej dags att sova.

Ciao

Hos Linda och försöker plugga

Jaha så sitter man hos Linda då för ytterliggare en hel dags pluggande. Så tråkigt. Dessutom mailade min handledare igår och ville ha en handledningsträff på måndag, ÅNGEST! Han kommer säkert säga att allt är skit. Fast det är det ju men ändå. Så nu blir det fan till att sätta fart så jag kan visa nåt mer då på måndag. Håll tummarna!

Dock har jag och Linda fastnat lite i Top Gear. De är ju bara så djävla roliga. Jag har typ kramp i magmusklerna för jag har skrattat så mycket.

Och sur är jag fortfarande. Och blir värre och värre för varje timme ungefär. Usch jag gillar inte att vara såhär sur. Men men det ska nog också ordna upp sig.

Dags för mer pluggande!

Ciao

Bilder på corroded

Tänkte jag skulle få ut lite av mina Corrodedbilder här också. Jag har ju så många. Och jag har ju som sagt en hel del privata bilder dessutom. Och eftersom Pamela gav mig fullt tillstånd att retas hur mycket jag ville med Bjarne hehe tänkte jag hjälpa killarnas egen blogg med några intressanta studier. Dessutom tänker jag hämnas för att de är så förbannat djävla långsamma med att skaffa fram en t-shirt och en signerad skiva åt den officiella bandfotografen. Inte ens på VIP listan hamnar man. Eller får åka turnebuss, inte ens fotat den har jag fått göra. Så här kommer hämnden! En lite del av den iaf. 

För det försa verkar Per ha en förkärlek för att strippa offentligt, jag vet inte riktigt varför. Men stackars oskyldiga skyltdockor fick uppleva det, och likaså har min kamera fått en glimt av samma beteende. Och i kombination med Pers klockrena kommentar på Facebook angående ifall han kanske blivit lite förgammal för rock n' rollivet "Mitt jobb i Corroded?...över min gamla, slitna, alldeles för håriga och trötta kropp!! No way sister....där är det alldeles för kul än så länge, det andra menar jag;)" så måste denna bild ut. För hår finns det. Hehe! Per var heller inte så sugen på att vaxa bort det av någon konstig anledning.



Så var det ju requesten från Pamela om att plocka ner Bjarnes ego några pinnhål ja. Ska se vad jag kan hitta i mitt förvar. Mest finns det nog bara bilder som skulle passa i albumet Lite Fel Med Bjarne. Även om nog NJFÄD skulle passa som titel på det albumet. Tyvärr kan jag inte kontra med en naken rumpbild. Men vad Bjarne går på vill jag också smaka!


Hin håle himself, Bjarne har horn! Hur? det vet inte. Varför? ingen aning.. Roligt? Absolut! 


Och må vi aldrig glömma Bjarnes rosa kalsonger. Det är inte en naken rumpa på en landsväg men ack så underbart ändå haha. Dessa kalsonger blir vi aldrig trötta på att retas för. Och eftersom de retar Per så mycket tar vi bilden en gång till...



Peter då, ja där har vi den bästa bilden någonsin från yran, bilden vi alla trodde jag missat, men nejdå, jag fick den.. Peter i ryggläge, på scen, mitt i extranummret, jajjemensan.


Vi avslutar det hela med en bild på Bildsköne Jens, eller ja, här tror jag Corroded fick en släng av gay eller kan någon annan förklara struttandet?


Nä jag tror jag kontrat nog nu.. Kanske det här ökar på takten på grabbarna och min utlovade t-shirt. Annars kan jag nog hitta fler bilder..

Annars kan ni ju alltid besöka grabbarnas blogg och garva er fördärvade.

Ciao









På skolan...

Jaha då sitter man på skolan igen då och ska försöka göra ett ordentligt ryck med uppsatsen. Jag ringde Linda igår i panik skulle man kunna säga och undrade vad fan vi skulle ta oss till. Vi bestämde oss för att boka grupprum idag och hela nästa vecka och be till gudarna om att vi får ihop det här. Imorgon tänkte vi att vi skulle träffas, plugga och sedan ta filmkväll och skita i hela grejen ett tag. Så nu får ni fan hålla tummarna för att jag lyckas ro hem det här någorlunda. Har nämligen egentligen ingen större lust att sitta över nästa kurs också och slita med det här. Så nu ska jag verkligen försöka rycka upp mig. Men det är svårt. För det är tråkigt.

Så nu sitter jag och väntar på att Linda ska dyka upp. Vi blev mer än olovligt sena idag men vad gör man? Egentligen borde jag vara skitstressad och noja som en idiot. Men det gör jag inte. Jag är skrämmande lugn trots att jag bara har 2 veckor på mig att reda upp den här skiten. Undra vad som gick fel? Är iaf helt övertygad om att min hjärna tog med sig min motivation på en het semester på Bahamas. Uppenbarligen är Johannas hjärna reseledare där nere som har varit borta sedan 4 oktober och Ellens verkar också ha hängt på. Fuskigt!

Är dessutom lite grinig, och jag hoppas att det reder upp sig ikväll. Men någon kommer få krypa rätt ordentligt kan jag lova! Men vi får väl se. 

Nä det är väl dags att sätta igång på riktigt nu. Kan ju inte sitta här och fjanta. Jag får skriva mer ikväll.

Ciao





Homerdreglar över telefoner

Borde verkligen verkligen verkligen plugga. Men det är ju bara så djävla tråkigt! Men jag måse verkligen om jag ska ha en chans i helvetet att hinna klart. Det är inte kul att vara så här skoltrött. Och mest handlar det om att jag fastnat i en av böckerna som jag tycker är så tråkig att jobba med. Jag får nog ta och byta bok och skriva om nåt annat istället. Då kanske det släpper. Brukar oftast vara så att man kör fast på ett ställe och vill tvinga sig att fortsätta. Det är inte så smart. Istället ska man bara byta taktik.

Så istället för att plugga sitter jag och pratar i telefon med Johanna och glor på mobiltelefoner. Min åkte i golvet igår och det var nog sista gången den pallar det för nu muppar den som fan. Och det har varit dags att byta ut den ett tag nu för den är bra djävla sliten. Den är iofs kanske bara 1½-2½ år men den är välanvänd! Det har pratats otroligt många timmar i den och det märks. Så ja nu skulle det behövas köpas en ny. Frågan är bara vad och inom vilken prisklass. Jag har nämligen aldrig haft en riktigt dyr telefon, för det har inte ekonomin fixat. Tror aldrig jag köpt en dyrare än 1800 kr. Om ens det och då har det varit sådana som sjunkit i pris. Så det skulle faktiskt vara skoj att få köpa en snuskigt dyr telefon en gång. Men men får väl se hur jag gör. Skulle vara kul med en med touchscreen.

Men vilka otroliga telfoner det finns numer alltså, som mindre datorer. Hittade några från Nokia som verkligen var rätt coola. Fanns liknande inom de flesta märken. Och de ser ut som små datorer. Sen att de kostar multum är ju en annan sak, herregud du kan få en dator för mindre än de priserna. Men nån gång skulle det vara coolt att äga en nån gång.


Jag har gått och blivit lite prylgalen på slutet. Det är nog mest för att kontot är skrämmande tomt. Då vill man ha allt man inte kan få. Jag blir iaf så. Dessutom har jag så förbannat mycket kostnader hela tiden, men inga kostnader som jag kan njuta av just nu. Men de får jag njuta av sen när jag åker till Indien. Så jag borde fan inte klaga, alls. Men jag gillar att unna mig saker i vardagen som lyser upp allt det grå. Fast just nu har jag ännu mindre rätt att klaga haha. Och jag vet det, och det triggade verkligen igång prylgalenheten.

Annars har jag väl funderat på en telefon i mer min prisklass kring 1700 från endera Samsung, LG eller Nokia fast de är lite dyrare med touchscreen. Så vi får väl se. Det finns många fina telefoner nu.


Nej nu är det väl dags att plugga lite. Eller nåt..

Ciao


Plugga eller glo på skor? Den stora frågan

Jag borde verkligen göra något vettigt, som att plugga ett stort antal timmar. Men vem fan har lust med det? Inte jag det kan jag säga. Är så otroligt trött att min hjärna har emigrerat till Bahamas för en trevlig semeter. Hoppas den inte blir ensam bara.

har suttit en stund nu och suktat på en massa skor som jag vill ha. Speciellt en massa sådana som fa knappt går att gå i för klacken är för hög, men de är snygga som fan. Såna man inte kan dansa i på krogen för det gör alldeles för ont i fötterna. Men man vill ha dem iaf. Eller stövlar, jag är verkligen helt kär i skor! Jag har redan alldeles för många par, och många av dem använder jag inte. Vet inte riktigt varför. Skulle behöva klacka om mina favoritskor också. De här två paren är jag mest kär i just nu, fast skulle vilja ha ett par klarröda pumps, som de jag hittade på DNA i somras men inte hade råd med =(. Men det lär ju inte hända. De här två paren är från skopunkten iaf, biligt är bra!



I övrigt har det väl inte hänt så mycket ikväll. Har mest slappat, vilket som sagt är skitkorkat. Men vafan satt på skolan i 6 timmar idag och fixade med tabeller och sånt. Det var ju ganska duktigt ändå kan jag tycka. Men är fan så skoltrött nu. Vill bara att det här ska vara över. Men det är 3 veckors mycket hårt jobb kvar först. BLÄÄÄ!

Men det finns ändå en och annan ljuspunkt på himlen. Fast de verkar inte fungera taggande för uppsatsen, snarare sjukt distraherande. Men det gör ingenting. För man mår bättre vilket ändå i slutändan får en att plugga bättre, tror jag iaf. Det visar sig väl om det var för mycket distraktion om 3 veckor sådär.

Nej nu ska jag försöka göra ett ryck så jag kan sova med gott samvete sen.

Ciao



Tabeller och annan skit

Sitter på skolan och gör tabeller till min uppsats. Inte vidare roligt men nu går det iaf framåt. Långsamt skall väl tilläggas men framåt. Skönt det iaf. Jag fick mycket hjälp av läraren som var så snäll och ställde upp idag och hjälpte mig fast han inte hade behövt egentligen. Sånt uppskattas verkligen.

Egentligen är det helt sjukt att jag ens orkar göra någonting idag, då jag bara fick ca 2 timmars sömn. Men det var helt klart värt sömnbristen att vara uppe inatt. fast jag är ju alltid uppe på nätterna egentligen så var väl inget ovanligt med det. Värsta nattugglan är man ju, man kanske var fladdermus i ett tidigare liv. Säl har jag också varit, det är jag helt säker på. Lever i vattnet, tillbringar långa lata dagar på stranden där de bara ligger och vräker sig. Väldigt likt mig. Men Johanna vad var det sista jag hade varit? Det var nåt men jag kommer inte ihåg det just nu. Min hjärna är för ful av c-uppsats, tabeller och lite annat galet.

Just nu är Corroded mina partners in crimeunder pluggandet. Har verkligen fastnat för en låt från Eleven shades Of Black, nämligen All the voices. Funkar skitbra att plugga till men lär snart ha lyssnat mig helt le på den, om det ens går. Vet inte klvaliten på klippet då jag sitter på skolan och inte kan lyssna men lägger in ett klip iaf.Håll till godo!



Nej nu är det dags för mig att bli klar med tabellerna så jag får åka hem någon gång. Har varit på skolan sen 9i morse vilket nästan är rekord. Sen borde jag städa men måste nog sova någon timme först.

Ciao

Små söta presenter jag vill ha

Egentligen borde jag plugga som en gnu nu, men jag har verkligen ingen lust. Sååååå tråkigt! Är verkligen helt omotiverad. Istället pratar jag i telefon med Linda och surfar runt på internet. Inte för att det händer direkt mycket på internet inatt. Men har hittat lite roligt iaf.

Jag har blivit helt kär i smyckena de säljer på cocoo.se. Vill någon ge mig en present så är det där de ska handla! Jag har två halsband som det bara kliar i fingrarna efter att beställa. Men det verkar få vänta. De skulle passa mig så sjukt bra! Bara ett litet tips sådär, lagom till jul och så haha. Kameran är verkligen bara så mycket mig!


Sen har jag blivit förtjust i voodoodolls.se också. Deras små dockor av garn som skall hjälpa en att uppfylla vissa saker som hälsa, motivation eller lycka är verkligen skitsöta. Sen om de funkar är väl en annan grej. Men i regel är det väl så att om man är helt övertygad om någonting så är det så det brukar bli, typ självuppfyllande profetior. Så varför inte förstärka det med en urgullig docka? Sen är de inte så dyra heller till skillnad från cocoo.se. Men det beror ju på hur man ser det.


Ja man kan hitta mycket skoj på internet. Både personer och saker. Men nu är det väl dags för mig att sätta igång med pluggandet igen. Jag kommer fan stressa ihjäl mig snart, eller deppa ihop totalt. För det här är inte roligt längre. Är så förbannat skoltrött och le på allt. Inget känns egentligen roligt just nu. Man skulle fan behöva semester. Eller att det hände något riktigt, riktigt ofantligt roligt eller nåt.

Ciao



En tråkig tisdag.....

Herregud det händer så djävla mycket nu att man blir alldeles matt. Men det börjar verkligen arta sig nu. Biljetterna till Örebro för träffen innan vi drar till Indien är bokade nu. Jag gjorde dessutom en fuling och såg till att jag har en bra stunds väntetid i Stockholm på vägen ner. Varför? Ja för att jag hade lust helt enkelt hihi..

Idag var jag och beställde pass så nu är det också fixat. Så då kan jag fixa visum. Passupplevelsen var ju rätt hmm komisk. Det var en kvinna där före mig som strulade jäklar i min själv. Hon knäppte om kortet i 20 minuter tror jag. Jag tror jag var klar på 5 med hela passet. Sen att bilden såg fördjävlig ut får jag leva med, det är väl så jag ser ut och jag är inte snyggare än så helt enkelt. Inte på ett kort knäppt rakt framifrån iaf. 

Hmm vad har mer hänt? Jo jag hade ju en inneboende mellan söndag och idag. Johanna kom och vi åt sushi på söndagen, vilket börjar bli en tradition. Jag tror både hon och jag gått runt i flera dagar innan och sjungit sushi sushi sushi.. Nanna blev nästan knäpp på mig ett tag.

Annars har kurator Emma varit i tjänst rätt mycket senaste tiden. Men det gör jag så gärna. Det är kul att kunna hjälpa någon annan och att alla erfarenheter amn har kan komma till användning.

Uppsatsen går det väl sådär med. Usch så omotiverad jag är nästan hela tiden. Det är faktiskt lite skrämmande. Men men det får gå som det går. Jag tänker inte springa in i väggen över den här grejen. Då går jag hellre upp med den i januari. Även om det blir sjukt tajt att hinna med innan Indien. Men så får det bli. Så egentligen borde jag sätta igång nu men ska nog vila lite till. Annars orkar jag inte sitta natt vilket jag faktiskt behöver. Är skrämmande mycket kvar på den. Lnska mig lycka till liksom.

Nej nu ska jag vila lite till med House innan jag gör ett ordentligt ryck med uppsatsen. Ska träffa en lärare imorgon som ska hjälpa mig med tabbellerna och så, det kan kanske ge en nytändning. Om nu inte något annat kan göra det.

Ciao

Sur som citron

Okej, nu är det full rulle, men jag måste börja uppdatera här. Men det är svårt att hitta tiden.

Idag har jag tagit ytterliggare 2 vaccinationer och igår hade jag uppföljning på kursen jag gick på behandlingshemet. Så det är full rulle nu. Och mina biljetter till Indien är bokade och klara nu. Den 23 januari bär det iväg. Wiii!

Nu måste jag sätta mig och plugga som en gnu för jg ligger lååångt efter. Inte alls roligt men jag lyckas nog ro det här i hamn. Hoppas jag iaf. Så det blir att hålla tummarna.

Dessutom är jag heligt djävla förbannad! Jag hatar folk som bara försvinner utan ett enda djävla ord om saken. Jag verkligen HATAR det! Fel att bara säga vad som är fel då? Nej usch för sånt.

Nej nu måste jag plugga.

Ciao

RSS 2.0