Vilken bra skum helg

Vilken jävla helg..... Jag saknar nästan ord för att beskriva den. Madde kom på fredagen och vi ägnade kvällen åt att titta på Idol och snacka skit i soffan. Skönt med en riktigt brudkväll som förr i tiden, vi har gjort det alldeles för sällan nu på slutet. Och det behövdes verkligen. Speciellt då hon åker till Gran Canaria i minst en månad. Blir hon kvar längre än det, och iaf om hon blir kvar längre än till mitten på januari kommer vi inte träffas på 7 månader ungefär. Herregud gumman fattar du hur lång tid det är?? Men det lär nog bli skitbra oavsett. I alal fall när vi ligger där och snackar så säger jag "Du jag har en konstig känsla i korsryggen." "Jaha?" "Ja jag tror imorgon kommer bli................... skumt" "Vaddå skumt?" "Jag vet inte, skumt bara" "Bra skumt eller dåligt skumt?"  "Jag vet inte än".. Således ville min intuition säga mig någonting här. Men jag återkommer till det senare.

Idol var kul, alla mina favoriter gick vidare utom Calle, som man skulle rösta på. HUR FAN TÄNKTE JURYN när de satte han i den positioen? Jag böev riktigt sur. Kommer han inte med kommer jag gråta blod! Inte alls kul. Kunde de inte tagit nån annan halvkass snubbe? Calle är ju given i kvalet! Jaja nu får man bara hoppas att det idiotiska svenska folket röstar rätt. Vilket de såklart inte kommer göra och så kommer vi få dras med den där andra killen alldeles för länge istället. Inte bra! Men i övrig ser det ut att bli en riktigt bra säsong.

På lördagen var jag och Madde först in till stan. Var på bolaget, Madde köpte en tröja och glodde på folk medan vi väntade på Annelill. Som såklart missat tåget så vi hade väntat flera timma i onödan inne i stan. Mindre roligt! Men hon tog bilen upp istället och kom senare. Så vi åkte hem, lagade mat och började göra oss i ordning. Så som tjejer gör. Innan det bar av till Plaza. Och sedan började galenskaperna. Kan iofs inte bli annat när vi är inblandade, men igår var det värre än någonsin. Det hände verkligen hur mycket som helst den där kvällen. Sprang bla på 3/5 av Corroded som hade mycket trevligt. Och kanske äntligen får jag min efterlängtade utlovade t-shirt. Om inte Jens guldfiskminne tänker effektivt sålla bort det. Men det får hn inte för då tänker jag verkligen börja tjata. Hahahaha. Vi såg ett riktigt roligt par på dansgolvet, eller snarare en riktigt roli kille som lyckades dra med en tjej i det hela. Men ibland undrade man om det verkligen kunde klassas som dans det han höll på med. Störtskön var han i vilket fall som helst. Vi sprang på honom senare också och snackade en stund. Och Annelill ber så hemskt mycket om ursäkt för att hon höll på att göra hans kompis ofrivilligt steril.. Haha! det hände en massa annat också såklart men orkar inte gå in på allt här.

Efter en mycket god macka på Subway lyckades vi efter en del tjafs, jag var inte så sugen på att åka på efterfest nämligen, hamna på efterfest iaf. Vilket visade sig vara ett riktigt bra beslut ändå. Jag kan inte komma ihåg sist jag var på en efterfest där jag inte känner en jävel av de som håller i den, om det någonsin hänt förut. Men den sitsen hamnade vi i igår. Och det är inte heller vanligt att alla på efterfesten kommer fram och hälsar när man kommer. Mycket bra intryck där! Blev iaf en väldigt lyckad efterfest och vi kom hem den gulliga tiden halv 7 i morse. I taxin kunde jag iaf bara konstatera en sak. Nog fan blev den där kvällen skum alltid. Men jag tror vi konstaterade att det ändå var bra skumt.

Bilden är för övrigt knäppt nån gång kring 7 i morse.

Så idag var vi alla rätt sega. Ingen var direkt bakis eller mådde dåligt men vi var trötta och möra och kravlade oss knappt ur sängen.  Vi såg nån söndagsfilm på tv halvsov och ja bara fanns till ungefär. Rätt skönt sätt att tillbringa en söndag på.

Idag avslutar jag helgen med en liten nostalgitripp tillbaka till ungdomsfesterna. Med Takidas Jaded såklart. Den är fortfarande lika bra.




Nej nu är det dags för mig at sova eller nåt.

Ciao


Nya skor och månadshandlande

Hej hej!
Kände för en riktig hälsning idag. Vet inte riktigt varför, kanske för att jag köpt nya skor. Blev ju liksom tvungen. Och det blev inga nya tennisskor. Jag är alldeles för trött på såna. Istället blev det två par stövlar utan klack, som jag är helt kär i. Fick dem för priset av ett par, tack Skopunkten för det erbjudandet! Så jag kom ganska billigt undan. Så nu är outfiten för imorgon helt spikad. Kommer bli så djävla snyggt! Men kommer nog känna mig lite naken. Jag brukar ha betydligt mer kläder på och betydligt mer täckande. Men det är ju också ganska tråkigt. MEn vi får väl se imorgon hur det blir, kan ju alltid ändra mig.

De   svarta stövlarna är lite kortare i skaftet och mer vardagsskor, eller det är båda men båda funkar ju också när man vill klä upp sig utan att ha klackar.



De bruna är mina storfavoriter. Jag belv verkligen kär i dem! Det fanns inget annat alternativ än att köpa dem. De är lite högre i skaftet och mer fodrade, så de kommer kännas skönt varma i höst och vinter. Jag som är van att förfrysa tårna i tennisskor.



Sedan var jag och Linda och månadshandlade, vilket också blev billigt då min frys redan var full, tillsammans med mitt skafferi. Så behövde bara komplettera lite. Blev faktiskt klara ganska snabbt den här gången. Skönt de iaf.  

Sedan bjöd grannen på lunch/middag, Indisk kyckligngryta. Mums! Riktigt gott faktiskt. Sen blev jag kvar bra länge och snackade. Vi är rätt bra på att snacka. Idag belv det ganska allvarliga ämnen som politik och religion och synen på livet och ödet. Sånt kan man ju också sysselsätta sig med en fredag eftermiddag. Men vi var rätt döda båda två så nu är jag hemma igen och slappar i soffan. Blir väl Idol senare ikväll och så kommer ju Madde och terroriserar mig. Tror jag ska tupplura lite innan dess.

Nej nu ska jag ge mig.

Ciao

Ingenting händer

Jaha så har man överlevt en dag till då. Men idag var det inte särskilt svårt då jag sov bort i princip hela dan. Jag behövde verkligen det. Och så fick jag ju masor gjort inatt istället. Som att jag äntligen skrivit klart mitt PM, inventerat köket och frysen inför mpnadshandlandet imorgon med Linda, betalat räkningar och en massa annat. Så det känns ju bra. Ska köpa nya skor imorgon också. Känns väl lite kul ändå för någon som älskar skor. Får se vad jag lyckas hitta.

Madde kommer imorgon också och blir kvar hela helgen. Fan så kul! Vi hinner knappt träffas numer. Annelill kommer på lördag så då blir det utgång. Kommer nog bli skitkul! Därför är jag i desperat behov av skor. Men blir nog bra det där.

Hmm såg såklart Idol idag, det går inget vidare för mina favoriter Jon och Calle just nu. Det känns inte bra. Men för Erik går det lysande, vilket är tur! Clara var riktigt bra också. Men nu är snart den här pärsen över så de riktigt roliga finalerna börjar. Gud så jag längtar! Men kommer inte mina favoriter med lär jag gråta blod typ.

Annars har det väl inte hänt direkt mycket. Blir så när man sover bort halva dan. Jag har nog inte ens några galna anekdoter att komma med idag. Iaf inga nya.

Äh jag får dravla på mer imorgon.

Ciao

Fotfetisherna anfaller

Herregud folk måste verkligen vara sjuka i huvudet! Jag var ju som sagt och simmade idag efter lunch med Linda. Allt gick jättebra, blev 1000 meter bröst och 500 meter rygg. Inte särskilt mycjet folk och ja världen var rätt bra. Duschade, satt i bastun och klädde på mig. Men när jag ska ta på mig skorna är det borta. Spårlöst försvunna! Jag letade igenom hela damernas omklädningsrum men de fanns inte. Okej jag får skylla mig själv som inte låste in dem i skåpet. Men alla andra ställer ju sina skor innanför dörrarna och mina stod under mitt skåp. Och vem fan stjäl nåns skor? Förhoppningsvis var personen som stal dem ännu fattigare än mig så de kommer till användning. Annars vill jag fan ha tillbaka mina skor!!

Skorna var dessutom bara 2 månader gamla, men i skitkvalité för de är redan trasiga, sulan hade släppt. Så idioten stal ett par trasiga skor dessutom hehe. Men de var jättesköna, och bra för mina fötter, dessutom gick de att ha på krogen när man ledsnade på klackarna eller inte orkade gå i klackar. För de var inte alls uppseendeväckande. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Har ingen lust att stjäla mer pengar av mig själv för de behöver jag ha till Indien. Och jag har redan sparat mindre den här månaden än jag borde. Så det är inte bra. Men jag har inga skor hemma som funkar på krogen. Jag har ett par andra tennisskor som är jättesköna. Tror Catta dumpat dem här så tack Catta för att du räddar mig, jag tänker behålla dem bara så du vet! Har ett par andra tennisskor men de var ett riktigt felköp! De är alldeles för trånga över tårna. Perfekt längd men för trånga. Kommer aldrig att kunna använda dem. Så vill nån köpa dem för nån mesig summa som typ 100 kr är det bara att höra av sig! De är i storlek 36 och aldrig använda. Och skitsnygga!


Iaf så står jag där på badet och undrar vafan jag ska göra. Frågar en i personalen men hon har inte sett några och tycker jag ska snacka med de i receptionen. Så jag vandrar dit barfota och de har inte heller sett några skor. De tycker jag ska leta igen och lånar mig ett par vita frottétofflor. Jag letar igen men de finns verkligen inte, samtidigt som jag ringer Linda som inte svarar. Men jag fortsätter ringa tills hon svarar, hon hade försökt ta en tupplur men det här var ju ett krisläge! Jag hade ingen lust att åka buss barfota, eller gå till bussen och byta buss i centrum barfota. Linda ryckte ut och kom och hämtade mig. Gulle dig!!! Hon fick betalt för den extra bensinen såklart. Borde gett dig mer gumman. Gör det imorgon eller bjuder dig på nåt! Jag fick behålla tofflorna iaf så jag hade nåt på fötterna när jag åkte hem..

Ja vad säger man. Nu håller jag på och tvättar, ska diska, käka och förhoppningsvis plugga lite också. Och såklart se på IDOL.


Ja det enda man kan säga om det här är att sånt här händer fan bara mig. Jag har sån jäkla otur att det är galet. Men jag får ju skratta mycket iaf.

Hörs sen!

Ciao

Bamse och lilleskutt hoppar ut i skoooogen!

Jaha så sitter man i biblioteket på skolan då och bloggar. Jag väntar på Linda som ska komma med min resande plånbok. Den var förra hösten på en egen liten tripp då med. Den tog en sväng mellan Sundsvall och Östersund då med tåget och fick åka med lokföraren. Tyvärr kunde han inte bjuda den snälla tågpersonalen på lunch då han var lite tom men de verkade gilla honom ändå. Men nu ska han hem igen. Jäkla globeltrottter till plånbok det där. Eller om det är ägaren som saknar några viktiga beståndsdelar kanske?

Var hit för jag skulle skriva ut det där personliga brevet och lämna in praktikpapperen. Men det gick lite väl fort så jag har en massa tid över. Men det gör ju inget. Jag är ju rätt bra på att roa mig själv och med hörlurarna i öronen och en dator framför näsan går ju det ganska bra. Sen är ju biblioteket en bra mötesplats (Johanna läs spaningsplats) här i skolan.

Jag och Linda tänkte ta en gemensam lunch, var har vi inte bestämt än, och sedan ska jag iväg och simma. Sen bär det väl av hemåt för plugg, Idol , tvättid och jag borde nog ta itu med disken.

Men morgonen var riktigt sjuk. Johanna min lilla sambo börjar ju astidigt på mornarna så hon väckte mig vid 7. Var uppe en stund då och sa hej då eftersom vi inte hinner ses innnan hon åker hem i eftermiddag. Men somnade om efteråt. Jag menar vem fan kliver upp 7 på morgonen frivilligt när man inte har någon tid att passa?? Inte jag iaf. Så jag somnade om och drömde nåt helsjukt. Kommer inte ihåg så mycket tack och lov. När jag väl vaknade vid 10, för nån gång måste man ju tyvärr kliva ur sängen hörde jag en låt i huvudet. En bra låt undrar ni då? Nej såklart inte. Rena rama galenskapen. Men såklart finns den på youtube. Det är nog bara min hjärna som väcker en på mornarna med galen falsksång. Men jag har ju aldrig påstått att den är något annant än rubbad heller. Men här får ni iaf ett smakprov på exakt hur sjuk min hjärna är.


Stackars Linda blev dessutom tvungen att lyssna på den med mig när hon ringde, annars har jag gått och nynnat på förbannelsen i flera veckor. Fast det lär jag ju göra ändå. Jag har snart mobbat sönder Linda helt och hållet med repliken "Hej jag heter Krister och är snäll och omtänksam". Linda förstår inte det roliga med det mailet av någon sjuk anledning men jag och Johanna tröttnar inte i första taget. Och med jämna mellanrum måste man ju sjunga en snutt på Gräv en tunnel. Och ja Johanna jag vet att jag sa att jag inte ALLS skulle komma sjungandes när jag kom tillbaka på jobbet efter helgen när jag fått låna den filmen. Och jag kommer aldrig sluta få äta upp de orden. Lika lite som du länge till kommer få äta upp när du sparkade in både dig och stolen i väggen =P!

Vet ni hur sur jag är för att Alexander Eriksson blev cuttad från Idol igår?? Så riktigt jäkla sur! Han måste ha en av de skönaste röster jag hört på väldigt väldigt länge. Men hans unika röst och utstrålning var tydligen inte tillräckligt för juryn. Hur FAN tänkte ni? Istället skickar ni vidare några andra som är så tråkiga att man somnar i soffan. Skärpning juryn. Men men Alexander är nog kanske för bra för Idol ändå.

Nej nu har jag babblat klart för nu iaf.

Ciao



Även du min Brutus =P och farmors orgasmkaka

I'm back och jag vet att ni saknat mig! Det gör alla hahaha. Vilken galen dag. Johanna väckte mig i morse men jag somnade om, var inte ens svårt, och sov tydligen som en död i koma när hon ville låna mina snygga skor så det blev inget.. Fattar inte att hon inte bara tog dem, det hade ju varit helt lugnt. Men men. yckades iaf vakna när klockan ringde och ville mest bara gråta. Tog mig upp, gjorde mig iordning och fick lite skrivet på det personliga brevet.  Sen bar det av till skolan i regnet, fan så blöt jag var när jag kom fram. Träffade läraren och slösade en timme på hennes meningslösa babbel. Hon fattar verkligen noll när man säger något till henne, det kopplar liksom inte riktigt där nånstans. Sen satte jag och Linda oss och gjorde de där jäkla intervjuerna till examinationsuppgiften. Men det var på håret att vi fick dem gjorda. Vi höll nämligen inte på att hitta grupprummet vi bokat. Det där huset är som en jäkla labyrint och jag föddes utan lokalsinne. Men på nåt vänster hittade vi, efter att halva byggnaden antagligen undrat vad fan det är för fel på oss. Men den bjuder vi på grabbar. Vårat grupprum var stulet så vi stal det bredvid. Men jag ser inte direkt fram emot att måsta lyssna på mig själv efetrsom intervjuerna krävde inspelning och ordagrannt referat. Blä.

Och tror ni inte jag lyckades klanta mig ytterliggare lite. Jo såklart. La plånboken i Lindas väska och där blev den kvar och fick en tripp hem till henne. Hon skulle vara så gullig och möta mig på skolan imorgon och lämna tillbaka den. 

Jaja, sen bar det av hemåt och Johanna kom nån timme senare. Vi gjorde middag, hittade färdig tortellini med pastasås av någon anledning i mitt skåp som jag vet att jag inte köpt. Måste vara compliments to farmor och farfar. Som att en student inte har råd med pasta liksom.

Nanna kom förbi på kvällen och såg Idol med oss, och kläckte en riktigt rolig kommentar. Smart där Nanna =P! Men var ju slutaudition. Tyvärr ser det mörkt ut för mina favoriter. =( Och en verkar ha rykt redan men får ingen klarhet i det. Får luska vidare. Men man måste ju bara älska Bagge, man vill bara sitta i hans knä och kramas en stund, så charmig är han. Jag bjöd dessutom på resterna av farmors chokladkaka, den var uppskattad kan man kallt konstatera. Nanna såg ut som hon gjorde något annat, fast choklad har ju den effekten på de flesta. 

Fick iaf klart det personliga brevet ikväll, så en punkt på listan avklarad. Nu väntar PM och examinationsuppgiften oc ska försöka hinna så mycket som möjligt nu i veckan så jag får vara lite ledig! Eller det hinner jag inte ändå men kan ju låtsas.

Fick ett mycket intressant mms av min styvmor idag, med texten "pappa festar loss på Kanarieöarna". En bild säger mer än 1000 ord, och den här bilden säger mer än de flesta hehehe. Visste inte att pappa föll för grupptrycket.


Hmm mycket annat har jag inte gjort idag, lyssnat på en del musik som vanligt. Frågan är bara vad jag ska tipsa om idag. Får bli en unpluggedversion av Corrodeds Time and again. Riktigt bra version faktiskt. Och man får verkligen höra hur bra röst Jens har.När han inte tar i så man tror de där blodådrorna ska spricka och göra splatterfilm av hela konserten.

Nej dags för mig att skriva lite PM och sen avlida i sängen. En ny, lång och hård dag väntar imorgon.

Ciao




Akta! Anka?

Jaha så har man haft uppehåll i några dagar. Har haft alldeles för mycket att göra och däremellan varit alldeles för trött. Tenta i fredags, som gick bra, blev ett B så jag är nöjd. Måste komma ihåg att hämta den imorgon så jag kan utvärdera lite närmare.

Farmor och farfar kom på eftermiddagen och farfar bjöd på stek. Sååååå jävla gott! Har nästan längtat ihjäl mig efter farfars stek. Fick en burk blåbärssylt också så lyckan var gjord. Vi myste, såg lite på tv och spelade Yatzy. Och jag tvingade dem igenom ett avsnit Idol. Ja tror inte de tyckte det var så bra.   

På kvällen blev det såklart idol, och jag fick en ny favorit! Jag håller verkligen med Andreas jag skulle också offra mer än en arm för den killens röst. Det är få som klarar av att sjunga 80-tals rock och göra det bra, samma sak med powerbaladerna a la Mariah Carey och Withney Huston. Det är något man tekniskt sett inte borde försöka sig på för det är alldeles för lätt att misslyckas. Men det gjorde inte Erik Grönwall. Han tror jag vi kommer få se i finalerna. Om vi inte får göra det kommer jag bli mycket sur!

På lördagen var jag och farföräldrarna en sväng på stan. Riktigt trevligt men ingen köpte nåt. Blev en födelsedagsfest i lördags för att väga upp alla måsten med något roligt. Det var riktigt trevligt. Mer trevligt än jag hade anat faktiskt, men det är en historia endast ett fåtal får ta del av. Men jag kan säga en sak, jag fick lägga till i lyckolådan iaf. Yey!

Hmm söndag då låg jag som en strandad val i soffan och gjorde absolut ingenting, fast jag verkligen borde ha gjort något vettigt. Men det hade jag ingen lust med.

Idag däremot har det varit full rulle. Var iväg och simmade, sen en sväng på skolan och kollade upp vad jag ska sälja lite böcker för, skrev på några intervjufråor och fixade lite annat. Sen ner på stan och mötte Johanna som ska sova över några nätter och vi tog oss friheten att äta sushi. Det är så jäkla gott att man nästan dör. Och det ska såklart ätas med pinnar. Sen åkte vi hem och nu sitter vi vid varsin dator och fjantar oss, samt snackar en hel del skit om allt möjligt. Riktigt trevligt faktiskt. 

Borde väl egentligen göra en massa nyttiga saker. Får väl sätta igång med dem nu.. Eller sen haha..

Nej nu orkar jag inte dravla på mer..

Ciao



Stress i kvadrat

Jaha så har ännu en dag förflutit. Och den har varit lång och intensiv. Började dagen med en sväng på skolan, vilket var helt bortslösad tid på ett sätt. Läraren är ganska tråkig så henne orkar man inte lyssna på, men istället lyckades jag formulera alla frågor till läraren jag har ett möte med på fredag samt få min idé på papper i någorlunda vettiga ord. Så det gav ju någonting. Anledningen till att vi ens var där var ju mest för kursinformationen inför c-uppsatsen, men den var om möjligt ännu mer värdelös än föreläsningen. Läraren pratade direkt ur studiehandledningen som vi har i pappersform så där kom inget nytt under solen. Men men.

Pratade lite snabbt med pappa som är i utlandet och roar sig, det aset. Han tyckte också att jag skulle åka till Indien och det tycker ju jag med. Så det är ju bara att köra på det då. Ska träffa praktikläraren imorgon så det blir nog bra det här. Dessutom, tänk allt jag kommer att kunna få se och fotografera! Vilken dröm! Jag har alltid velat se Taj Mahal exempelvis. Det finns med på min galna lista över allt jag ska göra innan jag dör. Och den listan har väl ca 150 punkter. Kan bli svårt på en socionomlön men vill man så kan man.

Var sedan ner på stan en sväng och kollade på kläder men blev inget köpt idag. Men hittade en hel del fint. Sedan bar det av hemåt för middag, en kortare tupplur och sedan kom Linda för en hård (??) kvälls pluggande. Vi tog oss iaf igenom alla föreläsningarna en gång. Vilket är ett betydligt bättre resultat än måndagens försök. Passade också på att tvätta i samma veva, vilket verkligen behövdes. Men eftersom tvättstugorna här är fullkommligt värdelösa på att få tvätten torr så hänger det nu klädesplagg ta mej fan överallt. På dörrar, i gardinstängerna, över stolar och i duschen. Ser helt galet ut men vad ska jag annars göra? Har precs hängt klart det sista.  Vi fastnade också vid en dokumentär om extremt överviktiga tonåringar och sen snackade vi en hel del. Så som tjejer har en tendens att göra. Nu tänkte jag väl läsa igenom föreläsningarna en gång till innan det blir dags att krypa ner i sängen.

Idol blev det knappt tittat på, tyvärr, mest förfasade vi oss över hur många det var som var extremt dåliga och gav oss ett lättare illamående och ont i öronen. Det är fan pinsamt att titta på emellanåt. Och bara för att jag förljt det nitiskt hela tiden nu, just för att få följa min favorit från starten kommer såklart min absolta favorit ha varit på just denna audition. Som vanligt. Men får väl sätta mig och glo igenom lite klipp på nätet. Så därför blir det inget Idolklipp idag. Istället ska jag tipsa om ett annat band jag lyssnat på ett tag nu och som är mina följeslagare i telefonen på väg lite överallt, nämligen det värmländska (tror jag iaf) bandet Sparzanza. De är verkligen sjukt bra! Jag verkligen älskar sångarens röst, dessutom är det lagomt hårt och de har bra texter.


Så det var väl ungefär allt för idag. Nu blir det lite mer statistikplugg och sedan sängen. Morgondagens schema är inte att leka med det heller kan jag lova. Men det blir en annan historia.

Ciao

Rosa Kalsonger och annan skit

Vilken dag, idag har det verkligen varit full rulle hela tiden! Började dagen med praktikinformation och fann mig själv helt plötligt med en bokad tid för samtal om att göra praktik i Indien. Jag har alltid drömt om att jobba utomlands eller backpacka, men hatar barn så Aupair är inget alternativ. Och så har det strulat så mycket att jag aldrig kommit iväg vilket jag lidit lite av. Eller jag har lidit mycket, det känns som att mitt liv bara flutit förbi mig och att jag en dag ska vakna upp, vara medelålders, ha barn, hund, villa, volvo och sex scemalagt en gång i veckan med en snubbe jag egentligen inte gillar. Det är min värsta mardröm. Jag har verkligen velat ändra på det men det har känts som att det inte är möjligt. Förrän nu. Nu ramlade chansen ner i knät på mig, och jag är fullkommligt skräckslagen. Jag vill verkligen, allt talar för det! Men jag är skitskraj. Av en massa olika anledningar. Ärligt talat har jag ångest och mår lite illa. Men jag kan ju liksom inte sumpa bort den här chansen. Så jag ska åka, om jag lyckas få ihop pengarna. För det kommer kosta en hel del. Och det är mycket som ska fixas innan också, visum, pass, vaccinationer, pengarna och allt annat. Jisses, det här kan bli riktigt spännande, eller ja vidrigt är ju ett annat rätt passande ord. Jag vill inte bestämma mig =S. Men jag kommer bli tvungen att bestämma mig snabbt. Så det blir nog att jag åker, jag får inte klumpa bort det här. Men herregud!

Missade dock Corrodeds framträdanden i Nyhetsmorgon i morse så fick sätta mig och kolla igenom dem på internet. Riktigt snygga framträdanden och jag fick skratta en hel del åt kommentarerna. Jag och Johanna diskuterade speciellt en kommentar om det här med kläderna, både jag och Johanna tänkte samma sak, ja Bjarne spelar ju i rosa kalsonger så allt är väl tillåtet även som hårdrockare. Hahahaha. Jag kan väl anse att rosa inte riktigt är en hårdrocksfärg direkt (och inte heller lila grabbar =P). Men rockers har ju en tendens att vara mjukisar bakanför den hårda ytan, eller ja i det här fallet, under de översta klädlagren. Och självklart har jag en bild på dessa söta kalsonger hehe..

Efter skolan lyckades jag komma iväg och simma. Fan vad skönt det var! Simmade 1500 m så kroppen fick en ordentlig genomkörare, sedan fick håret en ordentlg genomkörare av hårinpackning i bastun också. Det behövdes verkligen! När jag väl kom hem blev det att ta itu med disken och plocka ihop lite. När jag var klar med det tänkte jag "Åh vila i soffan", det gick ju fullkommligt åt helvete! Linda ringde och när jag pratat klart med henne så tänkte jag försöka vila lite igen, det gick åt skogen igen. Då ringde några andra och bad mig förklara lite statistik. Så jag gjorde det. Sedan var tiden ute och det var bara att sätta igång med middagen. Grannen kom över och vi käkade ihop, Indisk mat haha, och sen såg vi Idol. Nu skulle jag väl egentligen behöva plugga statistik, men har verkligen ingen lust. Men måste väl om jag ska fixa tentan. Blir ju inge bra om man kuggar den.

Iaf över till Idol, så fanns det några riktiga guldkorn. Alexander Eriksson var också sjukt bra med sin egna låt. Bra röst och bra låt. Alltid imponerande när de kan skriva eget. Sen måste man ju ge en komplimang för den otroligt snygga tröjan!



För en gångs skull förll jag faktiskt för en tjej också, Clara Hagman. Väldigt bra röst! Och det är inte vanligt, jag brukar tycka tjejerna är ganska tråkiga men henne hoppas jag på!


Det fanns såklart även fler som var bra, men de var de som stack ut lite extra. Sedan fanns det som vanligt en massa dåliga. Men nu börjar jag ledsna på uttagningarna, jag längtar tills de stora fredagsfinalerna så man får skaffa sig ordentliga favoriter. Men men bara att hålla ut. Ska bli väldigt intressant att se hur det slutgiltiga startfältet kommer att se ut.

Juryn och Jidhe var som vanligt ganska roliga dessutom. Jidhes kopia var ju kul. Undra om Bagge listat ut än vem som var vem? Sedan var det skoj också att Andreas för en gångs skull tappade hakan, jag tror aldrig han gjort det förut. Det är riktigt imponerande. Fast jag saknar Daniel Breitholtz. Han var riktigt bra. KAn de inte byta ut Laila mot honom? Då skulle vi få den perfekta juryn!

Nej nu orkar jag inte dravla på mer. Har ju en massa saker jag borde fixa. Så gonatt!

Ciao


Goda muffins och ett dåligt försök till tentaplugg

Jaha så har man överlevt ytterliggare en måndag då. Skola på förmiddagen, tråkigare än någonsin. Jag var inte ett dugg intresserad av vad läraren malde på om, istället körde vi högstadiestuket och planerade saker via lappar. Betydligt mer intressant haha.

Jag och Linda drog iväg och käkade lunch innan vi var iväg och handlade och sen ar det av hem till henne. Vi skulle ha pluggat till tentan men båda var så uttråkade och trötta att vi aldrig kom igång. Istället glodde vi igenom hennes fotoalbum innan jag åkte hem. Då jag, som den lättuttråkade människa jag är fastnade i ett telefonsamtal med Johanna som varade LÄNGE. Ska dock inte avslöja hur länge. Men långt var det!

Mycket anant har inte hänt. Jo gulliga grannen kom förbi med min läckande bakform och två riktigt goda muffins. Mums, men har bara lyckats peta i mig en. Men den var sjukt god!  Hon är riktigt duktig på att baka, och bjuder mer än gärna. Jag verkar få sätta igång och baka jag med snart så jag kan bjuda tillbaka. Ska bara fundera ut vad först.

I övrigt har jag inte hittat på särskilt mycket ikväll. Borde väl sätta igång och plugga lite, men kan ju inte påstå att statistik lockar nämnvärt direkt. Men måste väl då tentan är på fredag. Jag har så mycket jag borde göra men ingen lust att göra det. Ja ni såg ju listan går, helt galen. Får nog ta och dejta almanackan lite och strukturera upp det här. Men det låter också tråkigt. Haha. Det finns ju så mycket annat som kan distrahera en ;). Jag är alldeles för lätt att distrahera. Men varför göra nåt i tid när man kan skaffa sig ett magsår i sista minuten? Haha

Nej nu ska jag väl ta och sätta igång med något vettigt.

Ciao

Helt händelselös söndag

Idag har jag egentligen inte mycket att skriva om, då jag knappt gjort någonting alls. Hittade duschen iaf och har plockat ihop lite. Det är så skönt när man fått sånt klart. Sen har jag mest slappat. Det är ganska skönt det med, men skulle bli tråkigt i längden. Tur att veckorna är fullbokade. För det är de verkligen. Har föreläsningar varje dag den här veckan utom fredag då jag har tenta. Så emellan föreläsningarna ska jag väl försöka plugga in lite om kvantitativa forskningsmetoder, spåna ut en mer detaljerad plan inför c-uppsatsen, träffa läraren för att diskutera den idén, försöka få igång simmandet igen, söka en miljon praktikplatser osv. Ja som ni ser, jag har en hel del att sysselsätta mig med. Men måste nog försöka boka in en och annan rolig sak däremellan annars går jag väl under. Speciellt lite kvalitetstid med mina stackars kompisar. Sedan är det ju Idol hela veckan så jag lär klara mig. Verkar som att jag och min almenacka behöver ha en dejt så jag vet vad jag håller på med. Men det är ju samtidigt kul att ha mycket att göra. 

Dessutom har jag typ en miljon kort jag borde sätta mig och redigera. Har alla korten från Yran och Rockweekend kvar, plus Backyard Babies spelning I Vemdalen där Corroded var förband. Det är verkligen hur mycket kort som helst! Men verkar som att det projektet får vänta lite. Har inte riktigt tid nu. Men skulle vara kul att få in dem någon jäkla gång. Som den här bilden på Jimmie i Dead By April, det tycker jag riktigt bra om, men borde nog fixas till lite mer än såhär. ->
Sen borde jag verkligen fixa upp fancluben på Facebook också. Hoppsan, när man radar upp det så här blev det helt plötsligt väldigt mycket att göra.

Farmor ringde idag, lika neurotisk som vanligt. Hon ville ha ett av de få recept jag har som inte hon gett mig. Visade sig att Cricka varit där och installerat ett mobilt bredband dessutom, de har haft modem ända till nu, jag vet jag vet rena stenåldern, men farmor är en hejare på att surfa faktiskt. Hon mailar bilder och skriver på MSN till och med. Ganska kul faktiskt. Undra om jag ska inviga henne i bloggvärlden också så hon kan läsa det här. Tror ho skulle gilla det. De ska eventuellt komma upp i veckan nåt, förhoppningsvis på fredag och ta med sig blåbärssylt!!! Min absoluta favorit! Cricka tyckte de skulle ta med lite av mammas äppelmos, och det tackar jag inte nej till heller. Cricka och mamma skulle nog också komma upp, och då blir der O'learys revbensspjäll och öl. Det kan aldrig gå fel då! Jag älskar O'learys och studentrabattkortet som kom med posten för några dagar sen gjorde veckan betydligt lyckligare! Jag trodde faktiskt att jag skulle gråta när de gick i konkurs hahaha.

Hmm har jag någon bra musik att tipsa om då? Jo tänk för det har jag. Idag är jag lite extra kär i Smash Into Pieces - Bad girl. Och se på fan, det fanns ett klipp på youtube också. Det fanns det inte sist jag kollade, vilket nästan drev mig till vansinne. Och nu fanns det till och med i bra kvalite! Yey!!!! Jag verkligen älskar den låten!  Skulle vara kul att få se dem lve. Men det kommer väl kanske, nu när man inte är fast i avkroken längre.

 

Nej nu har jag inget mer att dravla om, kanske kommer på nåt senare.

 

Ciao


Labil klimakteriekärring, jag? Neeeej

Idag har inte varit någon vidare dag. Jag har varit labil som en klimakteriekärring. Jag har verkligen pendlat i humöret från lycklig, till förvirrad, gråtandes, skrattandes, arg och likgiltig. Tekniskt sett borde jag vara helt slut, men efter gråtattacken i telefon när jag pratade med farfar så är hjärnan kristallklar och jag är pigg som tusan. Det var nog ganska bra att balla ur lite så jag fick rensa systemet, för nu känns det som att jag är redo att börja ta tag i lite saker.

Fick ett bra samtal idag från behandlingshemmet jag planerar att skriva min c-uppsats om, så nu börjar den ta ordentlig form i huvudet. Blev dessutom erbjuden en gratis utbildning som kommer att vara ett stort ess i rockärmen! Hoppas bara att min lärare ger mig klartecken för att idén är bra! Nu ikväll hittade jag dessutom 2 mail med en massa bra information. Det här verkar arta sig riktigt bra! Så bara att hålla tummarna.

Läste ut The Host idag också, den var minst lika bra som Twiligt, men sjukare med många tvistar. Den var verkligen speciell och väldigt annorlunda gentemot Twilight men fortfarande riktigt bra.. Lite synd att den är slut bara.

Nu sitter jag med Linda i telefon, vi är bra på multitasking haha.

Igår var det Idol igen, såg halva själv och halva inne hos Nanna som bjöd på supergod chokladtårta! Vi föråt oss nog rätt rejält på den, men god var den! Var nån sån där färdig mix men det funkade superbra! Vi såg Pirates of the carribiean också som gick på tv ihopkrupna i sängen, halvdöda båda två. Riktigt mysig kväll faktiskt.

Jag fick en till liten favorit i gårdagens avsnitt. Killen som sjöng opera. Han hade verkligen en otrolig röst! Han är inte en lika stor favorit som Kalle och Jon men bra nära. Att han dessutom har en riktig rockröst på de höga tonerna smäller alltid högt på min himmel.  Den här säsongen verkar riktigt lovande! Jag ser såååå mycket fram emot fredagsfinalerna! Men det är en veckas uttagningar kvar tills dess. Så får vi se i slutaudition om mina favoriter kommer vidare. Annars kommer jag bli rätt sur.

I övrgt har jag väl inte mycket att förtälja, förutom de kraftiga humörsvängningarna har inte mycket hänt idag. Men det är ganska skönt det med. Nu ska jag väl se vad jag ska hitta på för nåt mer inatt innan jag lyckas kravla mig i säng. Linda mailade precis över en sån där jobbig lista man ska fylla i för att folk ska veta mer om en. Jag kanske slänger in den här sen.

 

Ciao


Min hjärna är deg!

Okej så har man vart privatlärare i statistik hela dagen. Vilken pers! Det var ganska svårt att formulera om all den kunskapen till någonting som någon annan ska förstå. Och det tog tid, vi hann inte ens klart. Men förhoppningsvis lärde vi oss någonting iaf. Men nu är min hjärna deg! Jag orkar knappt formulera en korrekt tanke. Eller jo det gör jag ju eftersom jag skriver en massa dravel här. Men hjärnan är inte glad på mig nu. Men det var en bra dag och det blev en god middag köpt på den lokala pizzerian. Vem fan orkar laga mat efter 4 timmars pluggande? Fan vad mycket jag har varit ute och ätit senaste tiden. Inte bra för min skrala studentekonomi. Men just nu behöver jag unna mig lite. Det är så mycket på gång hela tiden. Ska snart skriva min C-uppsats och lyckades äntligen nu inatt få iväg ett mail till behandlingshemmet jag vill skriva om. Hoppas bara att de är lika sugna på idén som jag är! Passade även på att maila läraren jag helst skulle vilja ha som handledare och som har bra kontakt med behandlingshemmet. Så nu får jag väl bara hålla tummarna att idén håller och att jag snart kan få komma igång. Vi har ju bara 8 veckor på oss vilket kan bli sjukt tight. Men att få det där klart kändes som att en ordentlig sten från hjärtat lyftes bort.

Hann iaf, trots allt pluggande titta på Idol. Jag vet jag är värsta loosern när det kommer till Idol. Men det bjuder jag på. Jag fick en till favorit. Inte ovanligt, Calle Kristiansson. Han var verkligen duktig och han valde en bra låt. Jag tror att startfältet i år kan bli riktigt riktigt intressant! Men det beror ju på vilka som går vidare från slutaudition. Men som vanligt är tjejerna lånngt mycket tråkigare än killarna. De väljer sämre låter och har sämre röster, fast jag kanske inte är helt objektiv där. Hahaha.

Hmm mycket mer har jag inte hunnat med idag. Kom i säng först vid 07:00 i morse, av anledningar jag inte tänker gå in närmare på. Men är man nattuggla så är man. Men lär inte bli lika sent inatt. Hoppas jag iaf.

Fick idag veta att Corroded ska vara med i Tv4 morgon och lira tisdagen den 15 september. Vad roligt för dem! Om jag mpt förmodan är vaken då ska jag kika lite. Man måste ju heja lite på hemmabanden! Och jag väntar med spänning på min t-shirt, tydligen ska det komma nya, och jag har väntat och väntat och väntat. =P Men måste verkligen ta och reda upp katastrofen till fanclub på Facebook. Nån som har nåt tips? Nya turnelistan ska komma upp iaf bara jag får den av herrarna. Om de nu inte är för upptagna av sidokarriären konstsim. Hahaha! Vad rolig jag är ibland, eller inte. Annars har jag inte mycket att förtälja om det, eller något anant för den delen.

Imorgon väntar lite skolk och en tur på stan. Har några hmm, ja kanske man kan kalla det udda, inköp att fixa. =). Och jag hoppas det där brevet som posten skickade brev om, ja det är faktiskt sant, posten skickade ett brev om att jag hade ett brev väntandes på mig, det saknades tydligen porto på det. Linda är övertygad om att det är resultatet på en uppsats och fick nästan panik på mig för att jag inte betalade räkningen direkt. Min lilla mamma som håller koll på mig. =)

Nej nu ska jag ge upp det här för ikväll!

Ciao


Filmkväll med Linda

Vilken dag! Det har verkligen varit full rulle hela dagen. Började med skolan klockan 10 i morse, sen lunch med Linda på stan, blev asiatiskt idag på Asia Wok. Sen skulle Linda in en "snabbis" på Kappahl, jag tror vi var där i närmare en timme så vidare snabb var hon inte. Men vi hade ju inte direkt bråttom egentligen. Sen bar det av hem till Linda för filmkväll och grillning. Vi tänkte passa på att grilla en sista gång innan vädret inte tillåter det längre. Det är ju bara så gott!

Vi passade på att se Monsters VS Aliens och Ice Age 3. Jag tror jag skrattat ihjäl mig... Nästan iaf. De var hysteriskt roliga. Men så är jag ju som ett barn också. Men barnfilm har bra, lättsam humor! Det gillar jag efter 2 veckors statistikplugg. Min hjärna är på väg att emigrera till Bahamas. Och imorgon ska jag på något sätt försöka förklara det vi lärt oss för de andra tjejerna. Vete fan hur det ska gå men får väl gör ett försök.



Kvällen avslutades med Idol, såklart. Gud så himla pinsamt! Det var flera där som fick mig att vrida på mig av obehag i fotöljen. Sen fanns det u några riktiga stjärnor. Som killen som körde Hallelulia (och gick vidare), vilken röst! Han gav mig inte riktigt den där speciella känslan med gåshud, kramp i hjärtat oc andnöd, men han var jävligt nära. Det blev bara lite andnöd, och för att vara audition är det sjukt bra. Hoppas han kommer långt, skulle vara intressant att se hur långt han skulle komma. Fanns några fler som var bra också, men han stod ut mest.
Andreas kommentar när kinesen sjöng var jäkligt rolig den med "Nu blev jag sugen på biff sechuan", han hade en poäng där.

När Linda sedan skjutsade hem mig blev vi kavr en tille utanför bilen och snackade. Jäklar vad kallt det börjar bli. Inte alls kul! Och jag skulle behöva en höstjacka, eller snarare jag skulle behöva en helt ny garderob, men hur jag ska fiska fram pengarna till det har jag inte riktigt listat ut än. Hittade massor på Kappahl idag men får se om jag kan köpa nåt av det. 

Så nu är jag äntligen hemma. Det blev en lång dag. Men har haft kul. Nu nöter jag lite musik, bland annat Plan Three - Triggers. Jäkligt bra låt! Den nöttes rätt hårt för någon vecka sedan när jag i princip pluggade dygnet runt. Tänkte ni skulle få klippet också nu när Cattis lärt mig hur man gör! Yey!!! Tack för det gumman!



Nej nu ska jag nog ge upp det här, och eventuellt komma i säng någon gång, kanske, senare haha.

Ciao



Idol och andra händelser

Jaha vad har jag gjort idag då? Har faktiskt hunnat med en hel del. Blev skola med föreläsning om statistik igen på morgonen, jag fattade faktiskt vad han pratade om. Det är ju alltid något. Sen blev det en tur på stan med L.I.V, lite lunch och jag köpte mig en bok. Hur man nu egentligen orkar läsa något utöver kurslitteraturen. Men det är en helt annan sak med bra skönlitteratur! Det blev iaf Stephanie Meyers - Genom dina ögon (The Host). Har ju läst hela Twilight och älskade dem, så jag var ju tvungen. Speciellt när de säkt priset med hela 20 kr hahahaha! Jag menar vilket kap, eller inte!

Sedan blev det hem för att diska och städa, men jag hann läsa en stund först med, men det betydde ju att jag skippade att plugga. Illa. Men lägenheten ser fin ut igen iaf, och jag har rena glas igen också! Jippie! Och jag kom faktiskt ihåg att vattna min enda, fullkommligt hatade, krukväxt. Jag kanske borde ha bevisat för puckot som tvingade på mig den att jag kan mörda precis vilken krukväxt som hellst. Även kaktusar. Då hade jag ju sluppit den också. Men men jag får långsamt torka ihjäl den härefter istället.  

Äntligen är Idol igång igen! Wiihii! Jag fick bra sällskap av grannen Nanna som led sig igenom första uttagningen med mig. Ingen av oss gillar egentligen uttagningarna, de är alldeles för pinsamma. Det gör ont både fysiskt och psykiskt at se vissa. Men i år har vi bestämt oss för att verkligen kunna följa våra favoriter från dag 1, så vi ska lida oss igenom det här. Jisses, vad vissa är dåliga! Men det fanns några stjärnor också. Jag tyckte så synd om My som rök på nerverna, hon hade en jäkla röst! Vi trodde hon skulle kunna gå till finalerna, men synd att nerverna inte höll. Men om nerverna inte håller där, håller de då i tv inför 1 miljon tittare?

Sen fullkommligt älskade jag Jon! Om han finns på Myspace med den låten eller något liknande så hör av er! Den killen kan gå hur långt som helst! Låten hade ett riktigt skönt gung i sig och jag satt och smådansade i soffan. Han håller jag på, hittills iaf. Men frågan är om han inte skulle tjäna mer på att få ett skivkontrakt direkt än att vara med i Idol.

Sen har vi ju juryn, Andreas lyckas till och med bära upp paljetter, det klarar få. Och Bagge, ja han är så charmig att man bara vill krama honom. Han är som en stor nalle.

Nu har jag lyckats duscha och tänkte väl läsa en stund innan jag kryper ner i sängen för ytterliggare en natt med alldeles för dålig sömn. Imorgon är dagen fullspäckad vilket känns kul! Blir nog roligt också.

Ciao

Flottrace

Ja som jag sa var jag, grannen och en tjej till iväg på det årliga flottracet i lördags. Nollor ska nollas, även på universitetet. Så de hade fått bygga flottar att tävla med runt Storsjön. Inte heller i år blev någon uppäten av det fruktade Storsjöodjuret (som enligt ett filmklipp på Aftonbladet mest ser ut som en spermie som simmar omkring i slime). Men det lär ha varit rysligt kallt i vattnet. Det är det nämligen jämt. Så influensaepedimin lär ju slå skolan med häpnad de närmsta veckorna. 

Efter en parad ner till hamnen från skolan, vi väntade såklart redan i hamnen dök de äntligen upp sjukt sent. Men det var det värt! Vi tror det här är skolans maskot, antagligen ska det föreställa Storsjöodjuret. Tack gud fr att det där inte är jag!

 

Det fanns en stackare som försökte styra upp det hela, det gick väl sådär. MEn det blev en organiserad start och de kom iväg. Vissa bättre än andra.


Bygg till exempel, som fick en överlägsen ledning redan från början, och vann lika överlägset. Men vad kan man annat förvänta sig av de som läser bygg på universitetsnivå, de borde ju kunna få ihop en hållbar flotte tycker man ju. 






För vissa gick det dock sämre, dessa tippade strax efter att de lämnat stranden och slösade värdefull tid på att komma på igen. De löste det hela genom att helt enkelt vända flotten upp och ner. Då funkade det. Men de var så långt efter att de beslutade sig för att istället stanna kvar vid mål och försöka förstöra för de andra. Det är ju också en teknik.



För att göra det hela lite roligare (beroende på vad man ser som roligt) hade några ställt sg på gångbron beväpnade med ägg och vattenballonger.... Mysigt värre...



Sjuksköterskorna hade nog sötaste flotten, men blev tyvärr diskade..


Sociomerna (HEJA HEJA HEJA) hade en intressant paddlingsteknik. Såg rätt kallt ut. Tyvärr blev deras flotte bogserad i land av räddningsbåten av outforskad anledning. De själva fick gå.. Synd, men vi tar dem nästa år!


Ja racet gick ganska fort, iaf för byggkillarna. De hade en bra stund på sig att vänta in de andra, spruta lite öl och skumpa tror jag någon hade. Det var iaf en ganska intressant upplevelse med ganska mycket publik. Men jag var rätt nöjd med att slippa paddla och bara kolla på. 

Det var väl ungefär allt om det. 

Ciao  


Sveriges elakaste trummis? Jo tjena

Jaha nu blir det två inlägg på raken här. Men så får det bli. Har ändå inget bättre för mig just nu. Jag skulle kunna skriva anteckningar ur boken om statistik, men hur kul är det på en skala? Noll i min värld. Och jag skulle kunna redigera alla bilderna från Yran, men det känns nästan oöverkommligt. Det är över 800 bilder som ska gås igenom. Herregud! Jag ballade verkligen ur där med min nya kamera. Men men, det kommer en tid för det med. Senare haha... 


Fick mig iaf ett gott skratt idag. Jag slog igång Bandit Rock när jag kom hem ifrån skolan, okej så jag har blivit lite beroende jag erkänner!. Iaf kom jag in mitt i ett citat sagt av Per, trummisen i Corroded, som radiopratarna kallade den elakaste trummisen i Sverige. Jag kan inte direkt påstå att det överrensstämmer med min bild av någon i det bandet. De är riktiga mjukisar =P. Som simmar konstsim i bubbelpoolen, har lila morgonrockar och som planterar doftliljor med barnen. Inget fel i det, men särskilt elakt? Nja..  Inte särskilt. Killarnas eskapader kan ni dessutom följa i deras egen blogg http://rockspot.se/pages/blogg_read.aspx?blogg=corroded. Den är riktigt rolig faktiskt. Och Fredrik, vi har bunkrat med citronjuice och har en uv-lampa, när får vi se helkroppstatueringen?? OCH VAR ÄR MIN T-SHIRT? hahaha

Imorgon börjar Idol också. YEY, som jag har längtat. Iofs längtar jag mest till fredag, jag hatar uttagningarna! De är så pinsamma att titta på att man mår både psykiskt och fysiskt dåligt. Men ska försöka lida mig igenom dem i år tänkte jag. Det är kul om man hittar en favorit redan där och följa dem hela vägen. Får se vad mer jag ska hitta på imorgon förutom skolan. Lär väl behöva plugga och försöka ta mig till badhuset för en simtur. 

                                                                                                   
Hmm vad har jag mer gjort idag då? Ja var ju till skolan, redan 8 i morse, det var INTE kul! Sen lyckades jag iaf läsa igenom statistikboken, *ryyys* den är inte rolig direkt. Men går rätt bra ändå. Tack och lov. MAn bara måste äslak vår anarkistiska lärare Y. Han är en stjärna. Det är få som lyckas göra statistik begripligt. Nej nu tror jag att jag ska ge mig i kast med lite bilder. Om jag lycks får ni väl se resultatet senare. 

Ciao    


Lite rockballader i natten

Man bara måste älska Youtube! Där finns nästan all musik man känner för att lyssna på. Och i kombination med RealPlayer, så man kan låna låtarna och slippa klicka på play varenda gång en låt tar slut på Youtube så är lyckan gjord! Speciellt i kombination med Bandit Rock som spelar precis det jag vill höra nästan hela tiden. Jäklar!

Just nu nöter jag ITCHY DAZE - MONSTER runt, runt, runt i hörlurarna. Den är verkligen hur fin som helst! Tänk vad många nya bra svenska band det har kommit den senaste tiden i rockgenren. Takida, (men de är väl lite uttjatade just nu, men deras nya skiva måste ju nämnas!) Corroded, Plan Three, Itchy Daze, Dead By April, Smash into pieces. Ja man ska inte klaga över sveriges musiker det är en sak som är säker. Jag hittar nytt med jämna mellanrum numer, vilket ju är skitkul och ovanligt! Och det mest intressanta är att Ninetone Records verkar ha ett finger med i spelet på ganska många områden.  Det är defenitift ett skivbolag jag tänker fortsätta hålla koll på, de har koll!

Lägger in länken till Itchy Daze myspace så kan ni lyssna lite där fram tills att jag räknar ut hur man får in Youtubeklipp här; http://www.myspace.com/itchydazemusic


På tisdag börjar Idol igen. Jag vet jag vet, som hårdrockare bör det vara helt fel arena. Men vafan jag älskar musik! Jag kommer som vanligt att följa det slaviskt, och såklart tycka en hel massa om deltagarna. Jag kan säga att jag längtar efter en ny omgång. Men förhoppningsvis lyckas de vaska fram ett bättre startfält i år, även om jag gillade flera ifjol var de ändå inte lika bra som tidigare år.  

Annars ska jag väl försöka fortsätta plugga statistik. Går inget vidare just nu, speciellt eftersom jag nästan aldrig sover och är konstant trött. Statistiken skulle ju iofs kanske få mig att somna men då måste man ju faktiskt också plocka upp boken och börja läsa. Vilket jag såklart har jättessvårt att göra.  Men jag är iaf på föreläsningarna och fattar vad läraren säger. Det måste ju vara lite värdefullt hoppas jag. Men det är så lätt att bli distraherad av en massa annat istället för att sitta och plugga! Jag får försöka reda upp mig imorgon!  

Nej kanske dags att sova. Klockan är ju ändå närmare 5 på morgonen. Men jag har haft en kul dag! Först var vi på årets flottrace, riktigt kul! Socionomerna fick tyvärr storstryk men kul ändå. Bilder får komma senare. Sen tog vi en fika på Thörners, de hade goda mackor kan jag säga, innan vi åkte hem och tog en tupplur i soffan med Bandit som vaggvisa, jag var rätt slut och inte ensam om det. När jag väl lyckades pallra mig därifrån kom grannen över och blev bjuden på tacos, hon hade med vin och vi körde en filmkväll med Lejonkungen 3 och Lords of dogtown. Men den sistnämda orkade vi bara se halva på innan hon behövde sova. Så jag ska verkligen inte klaga över den här dagen! Men nu börjar det väl bli dags för att sova igen så jag kanske lyckas plugga imorgon. 

Önska mig lycka till!

Ciao

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0