Veckan rullar vidare

Jaha vi fortsatter var vecka pa Muktangan vilket val ar helt okej. Det mesta kan jag redan sa forelasningarna ger inte sa mycket men det ar anda intressant att se. Idag fyller Linda 30 sa vi har firat med tarta i morse, skonsang (diskutabelt men vi sjong iaf) och vi kan ha ett och annat ess i rockarmen kvar faktiskt. Eller det har vi.

I ovrigt hander inte mycket, har akt runt lite och fjantat pa, shoppat lite minimalt och bara njutit av att vara "hemma" kan man saga. Pa sondag blir det nattag till Hyderabad och dar ska vi vara en vecka innan vi kommer tillbaka en vecka och sen ska vi ivag till en tribalstam. Jag kommer bo i resvaskan framover helt klart. Men det ska bli skoj.

Det ar snuskigt varmt men ingen kan svara pa hur varmt men det lar ligga kring 38 plus enligt vissa kallor. Det ar i vilket fall som helst jobbigt.

Nej nu ar det val snart dags att borja gora sig iordning for kvallen.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Farmor

Kul att få höra allt intressant ni får uppleva! Det är ju något du kommer att minnas hela livet. Vi har också ätit tårta, Böje fyller 63 idag. Vårvädret har kommit, det har regnat lite idag och varit plus fyra grader här. Ha det fortsatt trevligt i värmen! Vi hörs! Kramar från farfars

2010-03-19 @ 00:01:15
Postat av: Linnea

kul att höra att du lever och har det bra:) idag har vi snöblandat regn här i ösd, så lite indienvärme hade inte suttit fel:) stor kram

2010-03-19 @ 16:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0